Cumpara lustre LED la cele mai bune preturi de la LED Concept

lustre led lustre led
Afla care sunt ofertele momentului la Lustre led

Alegerea unui sistem de lustre LED este o decizie importanta. Atunci cand te hotarasti sa iti decorezi casa, nu poti ignora cu usurinta capitolul „Echipamente de iluminat”, deoarece acestea vor determina in mare masura aspectul locuintei tale.

Nu trebuie sa fii un expert in design interior pentru a alege cea mai buna lustra LED pentru casa ta. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti atenti la informatiile pe care vi le vom furniza si sa decideti ce se potriveste exact nevoilor si gusturilor dumneavoastra.

Avantajele tehnologiei cu LED

Lumina calda sau lumina rece-unul dintre avantajele cu care se poate lauda este lumina alba, puternica, uniforma, foarte apropiata de lumina naturala;

Consum – Aceste lustre LED consuma de aproximativ 10 ori mai putina energie decat lampile cu incandescenta. Daca sunteti curios, timpul de utilizare a unei lampi cu incandescenta este de aproximativ 1.000. Comparati aceasta valoare cu numarul de ore pe care il pot atinge unele lustre LED, puteti deja incepe o lista de cumparaturi pe https://www.led-concept.ro/Lustre-LED;

Nu este un sistem toxic - In comparatie cu alte tipuri de lustre LED-urile nu contin substante toxice precum plumbul sau mercurul. In plus, au dimensiuni mult mai mici, au o rezistenta puternica la impact si nu se vor rupe atunci cand nu exista filament (cum ar fi candelabrele incandescente);

Nu exista caldura - nu genereaza caldura in casa si nici nu emit radiatii ultraviolete, care sunt periculoase pentru ochii celor dragi.

Evolutia tehnologiei

Luminile de tip lustre cu LED bazate pe aceasta tehnologie moderna au intrat pe piata in 1962 si sunt cel mai vechi sistem de iluminat bazat pe LED care emite lumina infrarosie de intensitate scazuta. Ele sunt inca adesea folosite pentru componentele de transmisie in circuitele de control de la distanta si pentru o gama larga de produse electronice de larg consum. Acum, acest sistem de iluminat imbunatatit poate fi folosit pentru lumina vizibila, lumina ultravioleta si, desigur, lumina infrarosie cu luminozitate mai mare.

Dezvoltarea unor candelabre LED arata ca acestea sunt deosebit de potrivite pentru iluminarea ambientala si imbunatatesc vizibilitatea in camera.

Cumpara online de pe LED-Concept!

Informații de contact

Nume Companie

LED Concept

Persoana de contact

LED Concept

Telefon

0747097327

E-mail