Cum sa-ti alegi partenerul perfect?

femei singure femei singure

Inca nu ti-ai gasit sufletul pereche, chiar daca ai avut ceva relatii? Nu trebuie sa te dai batuta, ci doar sa iti dai seama ce anume cauti la un barbat. Orice femeie isi doreste un partener alaturi de care sa se simta protejata, iubita, respectata si cel mai important fericita. Insa micile neintelegeri pot strica orice relatie, mai ales daca nu aveti aceleasi puncte de vedere. Iata aici cum sa iti alegi partenerul perfect!

Ce te-a facut fericita in trecut?

Gandeste-te la toate calitatile pe care fostii le-au avut si fa o lista cu ce calitati ar trebui sa aiba barbatul tau perfect. Evident, va trebui sa faci o lista si cu lucrurile negative care au dus la despartire. Infidelitatea, tradarile, minciunile si comportamentul rece te-ar putea face sa renunti la orice barbat, insa depinde doar de tine ce anume esti dispusa sa accepti intr-o relatie. Daca fostul partener te-a inselat in mod constant cu alte femei, este normal saai probleme cu increderea.

Tu ce oferi?

La fel de important este sa te gandesti la calitatile si defectele tale si sa iti dai seama ce anume oferi intr-o relatie. Esti o persoana fidela? Te enervezi repede? Ai anumite asteptari? Asta te ajuta sa vezi cum te comporti intr-o relatie. O alta modalitate de a afla cum esti alaturi de un barbat este sa iti intrebi unul sau mai multi dintre fostii tai iubiti, daca sunteti in relatie de prietenie.

Nu te grabi

Avem tendinta de a trece dintr-o relatia in alta doar pentru a suferi mai putin, pentru a ne tine ocupate sau pentru a nu sta singure. Insa aceasta gandire nu iti va aduce fericirea, deoarece sansele sa iti alegi tot un partener nepotrivit sunt mari. Asadar, asteapta, cunoaste-l mai bine, afla mai multe despre caracterul unui barbat inainte de a incepe o relatie cu acesta si a fi dezamagita de rezultat.

Toti barbatii sunt diferiti

Oamenii sunt diferiti si fiecare are personalitatea proprie, asa ca vei intalni o multime de barbati care la prima vedere seamana, iar la o analiza mai complexa iti dai seama ca sunt complet diferiti. Daca fostii iubiti te-au dezamagit, asta nu inseamna ca toti barbatii pe care ii vei cunoaste vor face acelasi lucru. Exista multe femei din Bucuresti si din toata lumea care au trecut prin acelasi lucru ca si tine, si cumva au reusit sa depaseasca acest obstacol. Acorda-ti sansa de a fi fericita. Invata din greselile din trecut, insa nu cataloga oamenii pana nu ii cunosti!