Cum sa alegem casca de box ideala

Casti de box profesionale Knockout Casti de box profesionale Knockout

Daca si tu iti doresti sa devii un luptator mai bun care sa isi faca KO adversarii din ring, te invitam sa alegi cu incredere gama de echipamente de box de la Knockout.


Pentru ca intelegem ca orice luptator vrea sa fie mai bun si sa isi creasca sansele de victorie in ring, echipa Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu gama de casti de box profesionale care sa iti ofere acel grad ridicat de protectie.


Stim ca in sporturile de contact esti expus la foarte multe lovituri si la accidentari urate, dar acum poti sa eviti acest lucru daca te protejezi cu castile si protezele de box de la Knockout.


O casca de box se alege in prima faza dupa marimea ei. Trebuie astfel sa te asiguri ca aceasta va sta fixa pe cap si nu va aluneca cand esti lovit.


Masoara-ti astfel circumferinta capului tau cu un metru de croitorie si intra pe www.knock-out.ro si vezi ghidul de marimi pentru castile de box.


Dupa aceea trebuie sa verifici cu atentie materialul din care este realizata casca de box - aici ne referim la pielea naturala si cea artificiala - acestea sunt cele mai bune pentru a alege echipamentele sportive pentru ca sunt rezistente si absorb socurile foarte bine.


Pe piata din Romania sunt mai multe tipuri de casti de box din care sa poti alege - aici ne referim stric la castile de box open face care sunt mai mici, stau mai fixe pe cap si au un grad de vizibilitate ridicat. Ele sunt recomandate celor cu experienta care au nevoie sa vada mai bine adversarul si spatiul de lupta.


Daca vrei maxim de protectie in ring sau in sesiunile de sparring atunci alege casca de box de tip face saver care acopera toate zonele vulnerabile ale capului tau.

Informații de contact

Nume Companie

www.knock-out.ro

Persoana de contact

Flavius Noja

Telefon

0741216736

E-mail