Cum decurge consultatia la stomatolog?

stomatologie militari stomatologie militari

Ai nevoie de o programare la medicul dentist? Te deranjeaza de ceva vreme o masea si nici cum nu iti faci curaj sa mergi la o consultatie? Care sunt motivele pentru care tot amanani? Foarte multe persoane aleg sa intarzie cu programarea la medicul stomatolog de teama sau din motive financiare. La Neoclinique am gasit solutia optima pentru tine. Trebuie doar sa suni sa te programezi sau sa ne contactezi prin restul mijloacelor puse la dispozitie pe site, iar noi iti oferim inainte de a incepe orice procedura medicala, un plan de tratament foarte bine sructurat, in care se regasesc si preturile aferente fiecarei investigatii.


Primul pas pentru rezolvarea unei probleme stomatologice este programarea la medic. Ai facut deja asta? Daca nu, te invitam la clinica de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique unde incercam pe cat putem sa solutionam toate problemele chinuitoare ale pacientilor nostri.


Esti pacient nou in cadrul Neoclinique? Iata ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile noastre. Am dezvoltat un traseu standard, pe care orice pacient trebuie sa il parcurga inainte de inceperea tratamentului efectiv. Acesta are un rol specific, acela de a identifica din timp toate problemele si de a elabora un plan de tratament complet, prin care pot fi solutionate eficient toate afectiunile si pacientii pot vedea concret, toate costurile asociate acestor proceduri.


Ce inseamna prima vizita la Neoclinique? Daca te aflii pentru prima data in clinica de stomatologie sector 6, Neoclinique, trebuie sa ai in vedere recomandarea noastra de a efectua urmatoarele investigatii: consultatie clinica intraorala, investigatii radiologice, fotografii dentare, amprenta digitala a danturii pacientului.


Planul de tratament din cadrul clinicii de stomatologie Militari este gandit si elaborat pentru fiecare pacient in parte si se adapteaza nevoilor si cerintelor fiecaruia.