Cum alegi o firma de rent a car, atunci cand ai nevoie sa inchiriezi o masina?

B smart - Rent a Car, rent a car Bucharest, inchirieri auto B smart - Rent a Car Bucharest, Romania
In prezent, pe piata din Romania, activeza nenumarate firme de rent a car, ce construiesc oferte atractive pentru inchirierea autoturismelor din propriile parcuri auto. Astfel, preturile tentante ajung sa reprezinte factorul determinant in luarea unei decizii de inchiriere. Dar oare este corect sa tinem cont doar de acest aspect?
            Planificarea unei vacante sau a unei calatorii de afaceri se rezuma deseori la aproximarea unui buget. Daca ai ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie pentru calatoria ta este sa inchiriezi o masina, ar trebui sa cauti o firma de rent a car, capabila sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
-          promptitudinea raspunsului in cazul solicitarii unei oferte concrete ;
-          afisarea tuturor informatiilor necesare pe site-ul oficial al companiei ;
-          oferirea spre inchiriere a unor masini  noi, intretinute corespunzator;
-         asigurarea  suportului tehnic si logistic, in caz de avarii sau accident;
-         garantarea calitatii serviciilor de inchirieri auto;
-          eliberarea tuturor actelor necesare inchirierii, inclusiv a facturilor aferente contractului ;
-          atentia acordata detaliilor, precum preferintele personale sau nevoile fiecarui conducator auto ;
-           locatie centrala, usor accesibila ;
-          asigurarea RCA si Rovinieta incluse in pretul serviciului;
 
Daca marea majoritatea a acestor criterii au fost bifate, pretul ramane un simplu element diferentiator intre firmele de profil de pe piata.
Un exemplu concret, il reprezinta firma de inchirieri auto B smart – Rent a Car. Datorita indeplinirii conditiilor amintite mai sus, dar si a preturilor avantajoase pe care le practica, B smart – Rent a Car este cea mai recomandata firma de rent a car din Bucuresti.
 
DESPRE B smart - Rent a Car
 
     B smart – Rent a Car  Bucuresti ofera servicii complete de inchiriere masini, la cea mai inalta calitate si siguranta. B smart – Rent a Car Romania ofera spre inchiriere o gama larga de masini, de la autoturisme de talie mica, la SUV-uri  si  VAN-uri.
     Pentru ca ne preocupa siguranta si gradul de satisfactie al clientilor nostri, serviciile oferite de B smart – Rent a Car Bucuresti sunt completate cu urmatoarele optionale, ce vin in intampinarea nevoilor clientilor cu profiluri atat de diverse : GPS, scaun pentru copil, detector radar si lanturi antiderapante.
      Mai mult decat atat, dupa fiecare utilizare a serviciului de inchiriere a masinilor din parcul nostru, indiferent daca vorbim de o inchiriere pe termen scurt sau lung, mecanici dedicati opereaza o verificare completa a masinilor, astfel incat sa puteti beneficia oricand de o utilizare confortabila si in siguranta.
      Suntem consecventi in a pune la dispozitia clientilor nostri, atat persoane fizice cat si juridice, doar masini intretinute in conformitate cu specificatiile producatorilor. Toate acestea reprezinta  angajamentul echipei B smart – Rent a Car Romania fata de clientii nostri, iar satisfactia Dvs. este motivatia noastra de a ne perfectiona continuu!