Cum alegem corect manusile de box Knockout

manusi de box Knockout manusi de box Knockout

Atunci cand vrei sa te antrenezi mai bine si sa iti cresti sansele de victorie in ring pentru a-ti face KO adversarii, ai nevoie de o pereche de manusi de box de calitate ridicata de la Knockout sau de la producatori de top precum Venum, King, Bad Boy, Twins. Aceste manusi sunt de calitate ridicata si ofera un grad ridicat de protectie pentru mainile tale si incheieturi.


Manusile de box sunt masurate in uncii sau oz. Cea mai des intalnita marime la manusile de box este cea de 8 pana la 16 oz. Nu sunt marimi impare. Marimile corespund cu greutatea manusii de box.

Manusile sunt clasificate dupa marimi usor de inteles si determinat. Este important de asemenea greutatea pentru ca trebuie sa nu te incomodeze. De exemplu, manusile mari au mai multa captusala pentru o mai buna protectie a pumnului. Acestea sunt cele mai bune daca vrei sa le folosesti pentru a da la sac.


Vezi si gama de saci de box profesionali de la Knockout realizati din materiale de calitate ridicata.


Indiferent ca se numesc manusi de box este de inteles ca ele se folosesc si in sporturi de contact precum Kickbox sau MMA mai ales cand faci sparring cu adversarii din ring. Cand vrei sa fi sigur ca alegi cele mai bune manusi de box trebuie sa fi atent ca ele sa stea fixe pe mana si sa tina corect incheietura. Marimea lor este important de luat in considerare mai ales daca nu ai pus mana pe o manusa de box pana acum.Mai poti sa masori si circumferinta pumnului pentru ca fi sigur ca alegi doar cele mai bune manusi de box.


Dupa care sa te uiti si la materialul din care este realizata manusa de box – aici ne referim la piele naturala sau artificiala pentru ca tu sa fi sigur ca ai ales doar manusile cele mai bune si performante.


Manusile de sac Knockout sunt ideale cand te antrenezi la sac, la speed bag sau faci antrenamente la palmare si PAO. Aceste tipuri de manusi de box sunt realizate cu mai putina spuma la monturi fata de alte tipuri de manusi precum cele de antrenament general. Ele au o forma mai dreapta sau patratoasa pentru ca tu sa te antrenezi mai bine la sac.


Vezi si gama de casti de box de la Knockout pentru ca tu sa te protejezi mai bine in ring.

Informații de contact

Nume Companie

Knockout Store

Persoana de contact

Knockout

Telefon

0735652639

E-mail