CubicResidence.com detine cel mai impresionant complex rezidential din Bragadiru

Pe piata imobiliara din Romania se duce o lupta acerba pentru pozitiile principale in topul preferintelor oamenilor, insa dezvoltatorul CubicResidence.com are toate sansele sa se situeze pe locul I, pentru ca a pus bazele a numeroase proiecte de unitati locative. Cel mai recent este si cel mai impresionant complex rezidential din Bragadiru, care poarta numele de Cubic 6 si din ce in ce mai multe persoane isi achizitioneaza locuintele ce se afla in incinta lui.

Acest ansamblu rezidential se diferentiaza prin design-ul inspirat din suburbiile americane, care este foarte modern si prin faptul ca apartamentele si casele puse la dispozitia dumneavoastra sunt foarte sigure, fiind construite cu ajutorul celor mai buni arhitecti. Cubic 6 este complexul rezidential in care veti putea gasi intimitatea, siguranta si linistea, pe care in centrul Bucurestiului nu le puteti avea.

Alegeti locuintele din ansamblul rezidential din Bragadiru si bucurati-va de avantaje

CubicResidence.com va pune la dispozitie locuinte de tipul apartamentelor, dar si case, toate cu 4 camere, destul de spatioase incat sa gazduiasca o familie cu mai multi membri si care sa va ofere intimitate. Cererea pentru acestea este, in continuare, foarte mare, insa daca va grabiti, o sa puteti sa va achizitionati caminele mult visate, la cele mai avantajoase preturi.

A detine o locuinta in Bragadiru va va aduce beneficii la care nu v-ati fi gandit pana acum, precum urmatoarele:

·         Datorita faptului ca intregul complex rezidential este inconjurat de un gard perimetral, niciun strain nu poate patrunde in interiorul sau, facandu-va pe dumneavoastra sa va simtiti in siguranta, atat in interiorul locuintelor, cat si pe strazi.

·         Este situat in apropierea Bucurestiului, astfel daca munciti in oras sau daca copiii dumneavoastra invata la scolile din Capitala, veti ajunge rapid la destinatie, in cel mult un sfert de ora, daca aveti treaba in zona Militari sau in preajma mall-ului AFI Palace Cotroceni.

·         Acest complex rezidential este potrivit pentru persoanele care isi doresc sa aiba un trai decent si sa se bucure de o piscina in aer liber, de spatii verzi si de locuri de joaca pentru copii. Cubic 6 a fost construit intr-o asemenea maniera, incat toate necesitatile si dorintele clientilor sa fie bifate, iar ei sa fie multumiti.

Ansamblul acesta rezidential din Bragadiru pare a fi desprins din filme, datorita aspectului si dotarilor, insa el este real si va asteapta sa va achizitionati locuintele preferate.

O locuinta in complexul rezidential din Bragadiru de la dezvoltatorul CubicResidence.com

Daca va doriti o casa sau un apartament nou intr-un ansamblu rezidential modern, atunci apelati la dezvoltatorul imobiliar CubicResidence.com care va poate ajuta sa va decideti in privinta achizitionarii unei noi locuinte.

Pentru mai multe informatii, echipa de la Cubic Residence poate fi contactata la numarul de telefon 0756 088 000 sau la adresa de e-mail contact@cubicresidence.com.

Informații de contact

Nume Companie

Cubic Residence.com

Persoana de contact

Cubic Residence.com

Telefon

0756 088 000

E-mail