Criolipoliza este un must vara aceasta !

criolipoliza criolipoliza
Ce reprezinta criolipoliza

Femeile folosesc din ce in ce mai multe metode de remodelare a corpului pentru a accelera procesul de pierdere in greutate. Utilizeaza si tu criolipoliza.

Aceste metode devin din ce in ce mai populare in randul doamnelor si domnisoarelor, ceea ce promoveaza o stare de spirit buna. Desi multe persoane iau o dieta echilibrata sau mananca si fac multe exercitii fizice, in unele cazuri, grasimea care le provoaca disconfortul nu a disparut complet, asa ca acum apeleaza la metode de remodelare a corpului, cum ar fi criolipoliza de la Fysiogand.

Puteti gasi criolipoliza doar in clinica ultra-moderna FYSIOGAND, la un pret incontestabil. Pentru a va bucura de avantajele impachetarii cadourilor, trebuie doar sa faceti clic pe site-ul sau web si sa faceti o programare.

REZULTATELE SUNT GARANTATE

Pentru persoanele care au exces de grasime in talie, abdomen, fese, picioare sau coapse, este recomandata aceasta metoda de remodelare a corpului. In aceste zone, este mai dificil sa rezolvi problema cu metode conventionale, dar aici va interveni criolipoliza, care va ingheta aceste celule grase si le va elimina.

Aceste celule din stratul de grasime vor fi dizolvate si eliminate in mod natural, iar tesuturile din jur nu vor fi afectate.

De-a lungul timpului, s-a observat ca cel putin 25% din stratul de grasime este indepartat dupa ce procesul de congelare a lipolizei s-a incheiat. Pe langa acest fapt, aceasta metoda de remodelare a corpului prin congelarea lipolizei are si alte avantaje, care sunt unele dintre motivele pentru care oamenii aleg aceasta metoda.

Pentru cine nu este recomandata

Persoanele care nu pot urma un astfel de tratament prezinta urmatoarele afectiuni:

Tulburari hepatice, tumori, boli infectioase, diabet;

Persoane cu un ritm cardiac in afara limitei normale (60-90);

Femei insarcinate, care alapteaza sau care au suferit o operatie de cezariana in ultimele 3 luni;

Persoane foarte in varsta sau foarte tinere (sub 18 ani).

Informații de contact

Nume Companie

FYSIOGAND

Persoana de contact

FYSIOGAND

Telefon

0727679670

E-mail