Cresterea imunitatii prin ozonoterapie

ozonoterapie eforie sud ozonoterapie eforie sud

Imunitatea organismului de multe ori scade pe fondul epuizarii emotionale, a stresului fizic, lipsei de odihna, din cauza medicamentelor sau prin expunerea organismului la virusurile sau bacteriile din mediu. Semnele unui imunitati scazute se pot vedea imediat, infectii recurente, raceli frecvente, stare generala de rau, somnolenta, oboseala, insomnia, inflamarea glandelor limfatice si chiar eruptii herpetice. Ozonoterapia din Eforie, de la Vraja Marii este metoda inovatoare de tratament nemedicamentos care foloseste un amestec de oxigen-ozon, permitand reducerea consumului de medicamente alopate si implicit a reactiilor secundare provocate de acestea.


Racesti des? Esti alergic? Te simti mereu obosit? Spitalul de Recuperare Medicala din Constanta iti recomanda o cura de ozonoterapie pentru cresterea imunitatii organismului. Cum functioneaza ozonoterapia? Cu ajutorul ozonoterapiei, sangele este imbogatit cu ozon si oxigen, iar acest lucru favorizeaza productia de antioxidanti, care ajuta la refacerea si vindecarea rapida a organismului. In functie de afectiuni si recomandarea medicului specialist, ozonoterapia se efectueaza prin autohemoterapie sau infiltratii subcutanate, intramusculare sau intraarticulare.


Spune stop imunitatii scazute cu procedurile inovatoare din cadrul bazei de tratament din Eforie Sud! Efectele terapiei cu ozon sunt: antibacterian, antifungic si virustatic, imunostimulant, antiinflamator si antialgic, revitalizant, potenteaza actiunea insulinei, actiune lipolitica, scade valoarea colesterolului seric total si creste HDL cholesterol, imbunatateste circulatia sanguina si limfatica, creste rezistenta la efort si capacitata de memorare, actiune antidepresiva, favorizeaza eliminarea toxinelor.