CREŞTE FLUTURI! – Proiect ştiinţific pentru copii

Kit educaţional- COSSE Colectia MICUL BIOLOG - "CREŞTE FLUTURI!"

Asociaţia pentru Consultanţă şi Suport Educaţional – COSSE a lansat un kit educaţional inedit :  „CREŞTE FLUTURI!”

Prin intermediul acestui kit, copiii de toate vârstele pot urmări ciclul de dezvoltare al fluturilor, de la stadiul de larvă la stadiul de fluture adult.

Procesul se desfăşoară în perfectă siguranţă atât pentru copii, cât şi pentru fluturi, într-un recipient care nu se deschide până la stadiul de pupa. Fluturii adulţi, după trei zile de observare, sunt redaţi naturii (eliberaţi).                    

Întreaga transformare se defăşoară în 12 - 16 zile, chiar sub ochii copiilor.

Kitul poate fi comandat din 5 martie până  în 5 octombrie, fiind necesară o programare, deoarece în crescătorie  se dezvoltă anual câteva generaţii de fluturi, larvele mici fiind disponibile în anumite perioade.

Kitul de bază conţine: recipient cu 5 larve şi hrana necesară dezvoltării, ghid de informare pentru îngrijirea larvelor, covoraş cu iarbă şi flori, pavilion pentru fluturii adulţi, eprubetă pentru flori.

Organizaţia oferă suport pe toată durata procesului, pune la dispoziţie fişe de lucru în format electronic şi poate susţine, pentru centrele educaţionale, întâlniri online cu prezentari ştiinţifice, concursuri sau activităţi creative.

Se pot oferi kituri personalizate, pentru grupuri, de 20-30 larve, fiecare copil cu recipientul şi larva lui. Repetarea experienţei, cu altă grupă/clasă sau anul următor,  presupune comanda recipientului cu larve, celelate materiale pot fi reutilizate.

Vă stăm la dispoziţie pentru orice informaţie suplimentară:  www.cosse.ro,


Informații de contact

Nume Companie

ASOCIAŢIA PENTRU CONSULTANŢĂ ŞI SUPORT EDUCAŢIONAL - COSSE

Persoana de contact

Oţeleanu Lia

Telefon

0724223511

E-mail