Containere si marfuri generale in Portul Constanta

logistica port constanta logistica port constanta

Socep are o activitate de peste 30 de ani in Portul Constanta, activitate care a inceput in anul 1991 si a continuat cu diferite schimbari, abordari si imbunatatirii continuu. Actionam de fiecare data responsabil fata de mediu, fata de clientii nostri, angajatii, partenerii de afaceri si actionarii. Promovam cultura si identitatea nationala, fiind mai creativi si mai aproape de domeniul pe care il desfasuram. Socep opereaza marfuri vrac si containere, poate depozita marfurile avand 2 depozite acoperite de 70.000 mp si 150.000 mp pentru terminalul containere. Alege cel mai bun serviciu de logistica in Portul Constanta!


Socep este unul dintre cei mai importanti operatori portuari din Constanta, listat la Bursa de Valori Bucuresti, cu capacitate de depozitare foarte mare si servicii multiple. Cu toate ca transportul rutier este mai utilizat pe distante scurte, pe distantele lungi intotdeauna este recomandat atat din punct de vedere al costurilor cat si a capacitatii de transport si eficientei, fiind considerat cel mai economic, transportul maritim si fluvial. Aproximativ 90% din comertul exterior si peste 40% din comertul intraeuropean utilizeaza transportul pe mare.


Capacitatea de operare anuala a Portului Constanta este de aproximativ 120 milioane tone, fiind deservit de 156 de dane, din care 140 sunt operationale. Portul Constanta este atat port maritim, cat si port fluvial. Legatura Portului Constanta cu Dunarea se realizeaza prin Canalul Dunare - Marea Neagra si reprezinta unul dintre principalele avantaje ale Portului Constanta.