Confortul si visele au un nou nume: Somproduct

saltea Somproduct saltea Somproduct

Somproduct este o companie care transpune eleganta, traditia si confortul intr-o gama de produse care se adreseaza tuturor celor care vor sa isi modeleze visele. Pornind de la o paleta larga de saltele, care difera in model, dimensiune, material si pret, Somproduct ofera clientilor sai o varietate de paturi, somiere, canapele si accesorii de design interior, care au potentialul de a le asigura celor ce achizitioneaza aceste produse existenta unei oaze de relaxare si confort in propria casa.

Cate tipuri de saltele sunt disponibile?

Mai multe decat puteti dormi pe ele intr-o viata de om. Saltele cu arcuri, saltele pocket, saltele memory, saltele latex, saltele spuma, saltele americane sau saltele de copii – toate acestea reprezinta o gama variata de produse oferita de Somproduct, menita sa satisfaca visurile si gusturile oricarui client. Nici buzunarele acestuia nu sunt supuse unei amenintari, deoarece pretul saltelelor variaza intre 114 si 1921 de lei, astfel incat confortul saltelei sa fie dublat de cel financiar. Materialele din care sunt confectionate saltelele sunt de cea mai buna calitate, naturale, provenite din Belgia, Franta, Germania sau Anglia. Cea mai noua gama de saltele o constituie gama saltelelor americane, care reprezinta punctul culminant al confortului, elegantei si satisfactiei personale - un adevarat american dream al saltelelor.

 

Clientii Somproduct au posibilitatea sa isi exprime opinia in mod direct in legatura cu experienta lor cu produsele companiei: „O saltea exceptionala. Livrare rapida, ambalare corespunzatoare, personal foarte amabil. Raport calitate / pret greu de egalat.” Aceasta descriere rezuma intocmai punctele forte ale companiei Somproduct, care isi propune o excelenta a produselor oferite celor peste 500.000 de clienti.

 

Somproduct ofera, de asemenea, si o vasta gama de paturi, care se diversifica fie prin natura materialului (piele, lemn, metal), fie prin utilitatea lor (rabatabile, pentru copii). Canapelele si fotoliile intra la randul lor in diverse categorii (fixe, extensibile), care se ramifica in functie de pret, model, culoare sau material. Toate produsele pot fi livrate gratuit in Romania, având un termen mediu de onorare a comenzilor de doar 24 de ore, iar acestea pot fi incercate, in functie de natura lor, timp de 10 zile, in cazul paturilor, fotoliilor, coltarelor si canapelelor, respectiv 60 de zile, in cazul saltelelor.

 

Despre Somproduct

Somproduct este o companie romanesca cu capital privat, si are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea de saltele, somiere, canapele si accesorii decorative de cea mai inalta calitate, menite sa satisfaca cele mai ridicate standarde ale clientilor. Dupa o experienta de 17 ani pe piata din Romania, anul 2008 a fost decisiv pentru extinderea activitatii la nivel international prin crearea unui magazin online unde clientii companiei sunt consiliati de personal specializat, capabil sa ofere solutii personalizate oricarui tip de solicitare.

 

Powered by SEO monitor

Informații de contact

Nume Companie

Somproduct

Persoana de contact

Zoicas Dora, Content & Social Media

Telefon

0723 039 004

E-mail