Clinica Marfil a lansat o mega platformă online de psihologie și terapii alternative

psihoterapeut Gabi Badaluta, Clinica Marfil Gabi Badaluta, Clinica Marfil

Clinica Marfil din Timișoara a lansat recent cea mai complexă platformă online din România, axată în principal pe terapii alternative, cursuri, cărți și tehnici motivaționale.

Mega evenimentul a avut loc joi, 12 octombrie, ora 19.00, în format exclusiv online, și a reunit o serie de specialiști din diverse domenii, care sunt și mentorii viitorilor abonați ai platformei.

„PsihoEducația este un drept, nu doar un privilegiu! Acesta este și sloganul acestei platforme educative, care conține o bogăție de informații utile, concentrate în peste 50 de cursuri și materiale online.” declară Gabi Bădăluță, managerul Clinicii Marfil.

“Fie vrei să rezolvi provocările prin care treci în acest moment, fie pur și simplu simți că îți dorești să te dezvolți, ori… vrei să găsești meditații sau muzică de relaxare și eliberare emoțională de calitate, platforma aceasta e special creată să fie un suport real pentru tine, omul contemporan, care ești prins în agitația vieții moderne.

Practic, putem spune că ai Clinica de Terapie la tine acasă. Sună interesant, nu-i așa?” detaliază psihoterapeutul Gabi Bădăluță.

Cu dedicare și pasiune, experții Clinicii Marfil au creat de-a lungul timpului sute de resurse, alături de specialiști din diverse domenii, iar acum a venit momentul să-ți ofere tot ce au mai bun.

Așadar, valoarea informațională și educativă a platformei online este determinată de multitudinea de resurse și materiale inedite și moderne, oferite abonaților precum:

- Școala de NMG (Noua Medicină Germanică);

- Abundență și Spiritualitate;

- Psihosomatică;

- Psihologie și Consiliere Psihologică;

- Terapii Alternative și Complementare;

- Coaching și Mindfulness;

- Club de Lectură;

- Resurse Pentru Copilul Tău;

- Muzică Vindecătoare-Terapeutică;

- Afirmații Pozitive;

- Cărți Citite/Club de Lectură;

- Meditații;

- Tehnici Motivaționale;

- Muzeul de Psihoeducație.

Pentru a beneficia de toate aceste informații extrem de utile și de benefice pentru sănătatea fizică, psiho-emoțională, energetică și spirituală a organismului uman, e necesar ca doritorii să se înscrie pe platformă aici: https://marfil.ro/abonamente/.

Intră acum în cea mai mare platformă de PsihoEducație din România și începe călătoria ta de evoluție chiar acum!

Persoană de contact: Alina Ivănescu

Telefon: +40 744 669 930

Email: [email protected] .


Informații de contact

Nume Companie

Clinica Marfil

Persoana de contact

Alina Ivănescu

Telefon

074669930

E-mail