Clinica endocrinologie Bucuresti – Romgermed si serviciile de top

clinica endocrinologie Bucuresti clinica endocrinologie Bucuresti
De ce sa alegi vizita la clincia Endocrinologie Bucuresti

Endocrinologia este una dintre cele mai complexe profesii medicale, este studiul glandelor si hormonilor endocrini. Ca sa aflii si sa depistezi problemele din timp prin vizita la clinica Endocrinologie Bucuresti.

Aceste elemente sunt usor afectati de multi factori, astfel incat medicii din clinicile de endocrinologie trebuie sa efectueze o serie de teste pentru a face un diagnostic clar. Sistemul endocrin este responsabil pentru multe functii importante ale corpului uman, cum ar fi reglarea metabolismului si a aportului de nutrienti, mentinerea echilibrului corporal si, eventual, diferentierea si reproducerea genului. Prin urmare, sistemul endocrin nu poate fi ignorat.

Aceste simptome sunt un indicator al unei probleme endocrine

Cand apar urmatoarele simptome, este recomandat sa mergeti la sectia de endocrinologie pentru consultare, in clinca Endocrinologie Bucuresti precum Clinica Medicala Romgermed Saint Lukas.

  • Tulburari de inima, insomnie, transpiratie multa;
  • Senzatie de oboseala, somnolenta in timpul zilei, constipatie, intoleranta la temperatura rece si senzatii de raguseala;
  • Umflarea zonei anterioare a gatului;
  • Dureri in piept;
  • Crestere semnificativa in greutate;
  • Tinerii cu hipertensiune arteriala;
  • Tulburari menstruale, fara cauze ginecologice organice.

De asemenea, este important sa stim ca incidenta nodulilor tiroidieni la populatia generala creste din cauza deficitului de iod, in special la noi.

De obicei cancerele de acest gen sunt benigne, dar celelalte 5% pot fi maligne, deci detectarea precoce la clinica endocrinologie Bucuresti poate asigura un tratament eficient. Guta poate fi legata de hipotiroidism sau hipertiroidism, afectand toate organele si sistemele si va reduce foarte mult calitatea vietii care necesita tratament special.

Ce se poate depista si ce ne recomanda specialistii

Pe de alta parte, o tulburare ce tine de endocrinologie poate fi cauzata de cicluri menstruale neregulate. Acest lucru este cauzat de dezechilibru hormonal. Prin urmare, trebuie sa luati in considerare toate conditiile de sanatate posibile.

In multe cazuri, chiar si un expert va va recomanda altui expert. Ne putem concentra aici asupra relatiei dintre urologi, ginecologi si dermatologi. Scopul acestei comunicari este de a putea afla cauza reala a problemei dumneavoastra si care este cea mai buna solutie de tratament.

 

Informații de contact

Nume Companie

Romgermed

Persoana de contact

Romgermed

Telefon

0213110072

E-mail