Celebritati singure care au reusit in viata

Femei Femei

Povestiri despre femei.xyz celebre, singure si deloc tinere,  care nu au fost niciodata casatorite  exista si probabil ca o sa mai fie. Desigur, exista si multe alte femei singure Bucuresti, asemeni lor.

Mireille Mathieu

Legenda popului francez. Cea mai faimoasa cantareata a Frantei, care a condus milioane de oameni la nebunie. Existau o multime de multe alte femei.xyz, frumoase, dar Mireille era o femeie minuscula, cu o tunsoare care a ramas neschimbata de ani de zile, un zambet incredibil de frumos si un  machiaj discret, care o faceau sa nu treaca neobservata. Desigur, Mireille a avut fani, dar niciunul dintre ei nu a mers pe culoar alaturi de ea, asa cum se intampla si cu multe alte femei singure Bucuresti.

"Aceasta este alegerea mea. N-am oferit nimic. Exista doar doua lucruri principale in viata mea: cantecul si familia mea - mama, fratii si surorile mele ", spune cantareata.

In anii '80 relatia de dragoste cu un om de afaceri francez, aproape s-a incheiat la nunta. Omul, pe care il iubea foarte mult, a pus-o in fata unei alegeri si i-a cerut sa-i faca promisiunea ca, dupa nasterea copilului, steaua va parasi scena si se va dedica familiei. Desigur, Mireille nu a putut sa fie de acord cu acest lucru si a fugit literalmente de la nunta. Acelasi lucru s-a mai intamplat si cu un numar de multe alte femei.xyz.

Patricia Kaas

Pe cand era in culmea popularitatii,  in familia Patriciei, s-a produs o nenorocire - mama ei a cazut grav bolnava. Acest lucru a facut ca tanara cantareata sa isi incarce timpul. Desigur, la inceput, cantareata a avut o viata personala foarte bogata, la fel ca si multe alte femei singure Bucuresti. "Jurnalistii nu ghicesc nici macar numarul iubitilor mei", a spus ea in interviurile ei.

A avut o aventura cu faimosul actor francez Alain Delon. Dar, asa cum s-a dovedit, in paralel, Alain a intalnit o alta fata care mai tarziu i-a purtat copilul, dar si multe alte femei.xyz. Cea mai lunga relatie a Patriciei a durat 6 ani. Fata s-a intalnit cu un compozitor belgian, dar, din pacate, nu s-au casatorit, doar ca, de aceasta data a fost o alegere constienta a cantaretei, asa cum procedeaza si multe alte femei singure Bucuresti.

Kylie Minogue

Kylie a avut intotdeauna o multime de fani si ei i-au cerut mereu mana celei care le-a furat inimile. Cu toate acestea, ea a asteptat dragostea adevarata la fel cum fac multe alte femei singure Bucuresti. Michael Hatens, Paulie Shore, Lenny Kravitz si Oliver Martinez - nu este o lista completa a barbatilor din viata ei.

Dupa o poveste de dragoste de trei ani cu modelul foto James Gooding, Kylie a fost foarte dezamagita. Atunci intreaga ei lume s-a dat peste cap. Si in ciuda faptului ca cuplul a reusit sa mentina relatii de prietenie, se spune ca nu au existat rani care sa nu treaca niciodata. La varsta ei, ca si a multor altor femei.xyz, cantareata nu mai viseaza la copii, iar singura cale de a nu ramane singura, este sa adopte un copil, la fel ca multe alte femei Bucuresti.

Informații de contact