Cel mai profitabil operator portuar

logistica port constanta logistica port constanta

Aproximativ 90% din comertul exterior si peste 40% din comertul european utilizeaza transportul pe mare. Socep este un operator portuar Constanta cu foarte multe avantaje si beneficii, un punct de reper pentru Portul Constanta, cu personal specializat in timp pentru o functionare eficienta si sigura a bunurilor, cu o gama larga de echipamente, utilaje si cu aspiratie catre un business de succes si extinderea operatiunilor. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti, cu experienta in descarcare nave Port Constanta si incarcare nave Port Constanta.


De ce sa alegi Socep? Ne aflam intr-o zona strategica din Portul Constanta, cu acces facil pe cale maritima, cat si feroviera (acces la 5 linii CFR). Iti punem la dispozitie 8 dane de operare, depozite acoperite de 70 000 mp si 150 000 mp pentru terminalul de containere si o gama larga de echipamente si utilaje disponibile pentru clientii nostri 24/24 ore. Compania noastra ofera logistica in Portul Constanta, pentru containere si marfuri generale, avand o pozitie strategica si o gama larga de echipamante si utilaje de ultima generatie.


Compania noastra este un partener eficient ce asigura servicii de logistica Port Constanta, avantaje si beneficii competitive, pentru operarea oricarui tip de nava. Scopul activitatii noastre este de a garanta si de a imbunatati constant calitatea si satisfactia clientilor nostri. Serviciile noastre sunt analizate si imbunatatite continuu.