Cel mai important eveniment de pet grooming se desfășoară în acest weekend la București

Michael Zhang Creative Style - Seminar & Workshop Seminar Grooming Michael Zhang Creative Style

Pet grooming-ul este un fenomen care ia amploare în România! În ultimii ani, răsfățul animalelor de companie, printr-o tunsoare adecvată și o îngrijire impecabilă, au devenit obișnuință în mariile orașe din țară. De aceea, GroomPro duce grooming-ul la nivel de artă, organizând un eveniment aparte, destinat tuturor groomerilor din România: Michael Zhang Creative Style – Seminar & Workshop.

Evenimentul are loc în 29 februarie 2020, la Hotel Internațional, în București, avându-l ca invitat special pe celebrul Michael Zhang, un talent al grooming-ului desăvârșit, trainer și speaker. Acesta vine chiar din America pentru a fi parte din povestea noastră, fiind câștigător a numeroase competiții naționale și internaționale, titluri de Best in Show și medalii de aur la competiții internaționale. Evenimentul este creat exclusiv pentru groomeri, fiind unul dintre cele mai importante cursuri de grooming din România.

Evenimentul ”Michael Zhang Creative Style” va cuprinde atât predarea de noțiuni teoretice cât și punerea în practică a cunoștințelor. Toate noutățile vor fi aplicate asupra câinilor, cu rol de model, care se vor bucura de un adevărat răsfăț în timp ce blănițele lor vor cunoaște perfecțiunea! Astfel, se îmbină partea de seminar cu cea de workshop, creându-se un spațiu ideal socializării, împărtășirii de sfaturi și păreri, dar mai ales consolidării unor puternice relații de prietenie între cei mai buni groomeri din România.

”Evenimentele noastre sunt întotdeauna pline de emoție! Zâmbetele invitaților, entuziasmul din fiecare privire și energia emanată sunt cea mai bună motivație de a organiza workshop-uri extraordinare. Am ales ca trainer pe Michael Zhang, deoarece considerăm că este cea mai bună sursă de inspirație în a deveni mai buni și ne dorim ca fiecare patruped din România să se bucure de efectele minunate ale grooming-ului” Amalia Ceausu - Organizator.

Tema acestei ediții este ”asian style” cuprinzând noutăți despre tunsorile canine, inspirate din drăgălășenia personajelor Anime, fiecare tehnică stimulând potențialul și creativitatea participanților, în cele mai neașteptate tunsori. Fiecare invitat va avea posibilitatea să își dezvolte propriul stil de styling, pe care va putea să îl aplice asupra tuturor patrupezilor canini, care le vor trece prin mâini.

GroomPRO este prima platformă de educație în grooming, locul unde se întâlnesc groomerii - profesioniști, cu renume internațional, dar și începători dornici să învețe - și stăpânii responsabili care își doresc să aibă alături câini îngrijiți și echilibrați.

Informații de contact

Nume Companie

GroomPro EventsSRL

Persoana de contact

Amalia Ceausu

Telefon

0722375859

E-mail