Ce zici de o masa fast food, direct la tine acasa?

meniu online restaurant constanta meniu online restaurant constanta

Te-ai obisnuit ca preparatele fast food sa le mananci in drum, sau la restaurant pentru ca nu isi mai pastreaza acelasi gust si aceeasi prospetime? Iata ca in cazul preparatelor Splendid GO nu este deloc asa. Pregatim pe loc si extrem de rapid preparatele comandate de tine si le livram imediat, acest procedeu nu dureaza mai mult de 60 de minute, iar lucrul acesta nu le permite sa se degradeze. La Splendid GO in meniu gasesti exact ce iti place tie, pizza, burgeri, wrap-uri, salate, paste, crispy, aripioare picante si multe altele, pe care le poti comanda prin serviciul food delivery Constanta.


Pentru cand iti e pofta de un wrap te invitam la Splendid GO, iti servim preparate fast-food pregatite de bucatarii nostri, chifla, lipia si sosuri facute exclusiv de noi, din retete proprii si ingrediente atent alese. De cand nu ai mai mancat un wrap sau un burger delicios? Retetele preparatelor noastre fast-food sunt autentice, dar noi adaugam intotdeuna secretul gustului spectaculos, Bucatarii nostri gatesc cu pasiune, iar asta se reflecta in gustul minunat al fiecarui produs in parte. Verifica ce avem in meniul online restaurant Constanta si comanda ce vrei tu.


Cauti de mult un serviciu food delivery Constanta care sa multumeasca toti membrii familiei tale? Splendid GO este o alegere excelenta de livrare la domiciliu, ofera un meniu extrem de variat, preparate deosebite, gustoase si savuroase si o livrare promta.