Ce zici de o experienta aventuroasa?

cursuri off road cursuri off road

Ce inseamna pentru tine aventura, adrenalina si senzatiile tari? Cum vezi tu o plimbare cu ATV- ul, motocicleta sau masina off road? Daca vrei sa afli mai multe despre Adventure Tour, despre experientele noastre off-road, excursiile ghidate si cursurile care te ajuta sa iti imbunatatesti tehnica de pilotaj, te invitam la noi in vizita, sa te punem in tema si sa alegem impreuna ce ar fi mai potrivit pentru tine. Pentru curajosi propunem calatoriile noastre epice, cu motocicleta Yamaha Tenere 700, prin cele mai frumoase locuri din Romania. Te invitam sa descoperim impreuna o Romanie mai frumoasa, cu locuri inspirationale si view-uri de exceptie, cu tururile moto ghidate, de pe Adventure Toour.


Ce activitate ai in weekend? Ce zici de o super aventura la Adventure Tour sau in natura. Organizam de asemenea sesiuni auto offroad si buggy, atat in cadrul circuitului nostru, TCS Racing Park cat si in natura, in teren de aventura. Recreaza-te cu o plimbare alaturi de unul din ghizii nostri, pe oricare dintre traseele alese de tine. Ia-ti gasca si hai in aventura vietii tale, atat cu motocicleta cat si cu masina de off-road, sau chiar cu buggy-ul. Cursurile off road de la Adventure Tour iti vor crea siguranta si iti vor da incredere, pentru a-ti imbunatati tehnica de pilotaj.


Expert in pilotaj sau incepator? Te asteptam la Adventure Tour si cu siguranta vom gasi impreuna o experienta aventuroasa care sa te reprezinte si sa iti creeze amintiri memorabile.