Ce marci de anvelope moto sunt mai bune?

Cand vne vorba despre alegerea anvelopelor moto este fireasca intrebarea pe care, probabil, si-o pun toti posesorii de astfel de vehicule pe doua roti: oare care este cea mai buna marca de anvelope moto pentru motorul meu?

Printre marcile de cauciucuri destinate motocicletelor se numara Bridgestone, Continental, Dunlop, Mitas, Pirelli, Maxxis, Mefo Sport, Metzeler, Avon. Cand cumperi astfel de anvelope, este indicat sa ceri si parerea producatorului motocicletei.

Indexul de viteza, important in alegerea de anvelope moto

In alegerea anvelopelor moto este important sa te orientezi si in functie de indexul de viteza, pentru ca nu toate sunt facute sa reziste la viteze mari. De asemenea, exista cauciucuri facute si in functie de tipul motorului, daca este pentru enduro, daca este o motocicleta care are multi cai putere ori daca este vorba numai despre un scuter. Un alt model de cauciucuri sunt cele pentru raliuri moto, acestea sunt special destinate acestui tip de activitate, sunt unele mult mai puternice.

Un alt spect de care sa tii cont, in afara de indicele de viteza, este latimea cauciucurilor pe care urmeaza sa le cumperi pentru motocicleta. Diametrul jantei, masurat in inchi, este un alt aspect de care sa tii cont in alegerea tipului de anvelope potrivite pentru motocicleta ta.

Anvelopele pentru motocicleta au importanta foarte mare, este necesar ca acestea sa fie de cea mai buna calitate, pentru ca astfel conducatorul auto sa ajunga in siguranta dintr-un punct in altul. Ca sa cumperi cele mai bune cauciucuri trebuie sa te uiti cu atentie in cartea tehnica a motocicletei, pentru ca aici gasesti datele necesare, astfel incat sa nu dai gres in alegerea acestora.

Ca si la masini, ai posibilitatea sa optezi pentru cauciucuri all sezon, ori pentru modele destinate anotimpului rece ori anotimpului cald. In cazul in care cauti anvelope moto la cele mai mici preturi, o buna optiune sunt site-urile din mediul virtual precum Unimotors si altele, pentru ca poti sa cumperi foarte usor cauciucurile online!

Informații de contact

Nume Companie

Unimotors

Persoana de contact

Neacsu

Telefon

0752035535

E-mail