Ce este optimizarea SEO, ce presupune în 2020 și când anume ai nevoie de SEO

Ce este optimizarea SEO și servicii SEO Ce este optimizarea SEO

Deții de câțiva ani o afacere sau abia ai deschis un business și nu știi cum să ajungi mai aproape de clienții tăi? Ți-ai lansat prezența pe online, prin crearea unui website, și a profilelor de social media, dar nu-ți reușește să obții venituri mari din activitatea desfășurată? Atunci a venit timpul să afli despre SEO (optimizare pentru motoarele de căutare). Poate ai auzit deja de SEO și știi cu ce se mănâncă, sau, poate, îți este necunoscut acest termen. În cel de-al doilea caz, ar fi bine să iei cunoștință de o nouă abordare a marketing-ului digital, și anume - cea ce plasează optimizarea site-urilor în epicentrul activităților de promovare a business-urilor în mediul virtual. SEO este o ramură a marketing-ului online, cu implicații pe termen lung, care ajută site-ul tău să ajungă, pe cuvintele-cheie potrivite, pe primele poziții în motoarele de căutare, precum este Google. Ce prevede această strategie? Simplu: vizibilitate în mediul online și număr mare de vizite pe pagina web a afacerii tale care, la rândul său, îți vor aduce venituri sporite.


În 2020, SEO este, pentru business-ul tău, o investiție și mai rentabilă decât în anii precedenți. În noul deceniu, SEO se concentrează pe experiența cât mai plăcută a utilizatorului pe site-uri. Aici, Google vine cu un nou algoritm, pe nume BERT, pentru a ne ușura căutările și a îmbunătăți navigarea pe site-uri. Acesta va juca un rol important și în indexarea corectă paginilor de către Google, care la rândul său le va spori vizibilitatea în mediul online. Având un site pentru afacerea ta, îți dorești și tu să fii mai aproape de clienții tăi, nu-i așa?


SEJ (Search Engine Journal), una dintre cele mai populare reviste online în domeniul SEO, a venit cu o statistică destul de interesantă. Echipa de specialiști ai revistei a demonstrat că 51% din trafic provin din căutările organice și doar 10% din publicitatea plătită. Conform acestei statistici, rețelele de socializare, oricât de populare ar fi, aduc doar 5% din publicul țintă pe site. Investițiile ce țin de SEO trebuie realizate doar în prima fază, în comparație cu publicitatea plătită care necesită un plan lunar și un buget anual programat. După o durată medie de implementare a lucrărilor de optimizare (de circa 6 luni), menținerea pozițiilor de top în rezultatele motoarelor de căutare este soluția optimă pentru orice afacere online.


Oricât de tânără sau deja autoritară este afacerea ta, sau domeniul în care activezi, ai nevoie de optimizarea SEO, deoarece doar prin îmbunătățirea organică a site-ului tău poți satisface nevoile și dorințele utilizatorilor. Chiar dacă ești singurul pe nișa business-ului tău și te bucuri de succes, atragerea publicului țintă este obiectivul tău. Prin conținut original și prezentarea serviciilor sau produselor tale, îți vei fideliza clienții, și asta - fără investiții majore.


Pentru a atinge aceste scopuri, ai nevoie de o agenție SEO de încredere care va înțelege pe deplin afacerea ta și va lucra împreună cu tine pentru a implementa soluții adaptate la business-ul tău.


În acest sens, agenția de Digital Marketing Seolitte este aliatul tău, în atingerea obiectivelor tale în materie de optimizare și publicitate în lumea online.


De ce Seolitte?

Echipa de specialiști din companie creează strategii personalizate pentru fiecare client, în baza nevoilor și obiectivelor acestuia. Atingerea obiectivelor setate este ceea ce face ca întreprinderile să avanseze, iar pentru Seolitte, succesul clienților săi este cea mai bună evaluare a propriei performanțe.


Iată motivele pentru care merită să-ți încredințezi afacerea în mâinile agenției Seolitte:

- Vizibilitate. Seolitte te va ajuta să-ți păstrezi conținutul în topul motoarelor de căutare și ai asigurată o indexarea corectă pentru site-ul tău. Acesta este modul în care vizibilitatea afacerii tale obține un impuls masiv în lumea digitală.

- Brand puternic. Cu ajutorul eforturilor de optimizare, poți face ca afacerea ta să devină mai cunoscută pe canalele relevante domeniului de activitate.

- Trafic. Va spori considerabil numărul de vizite calificate pe site-ul tău.

- Vînzări. Mai mult trafic face să crească și vânzările. Atunci când afacerea va deveni atractivă pentru vizitatori, se va mări și numărul vânzărilor lunare provenite de pe site.

Te-am convins? Atunci nu ezita și sună la numărul de telefon +40 720 625 788 și cere o ofertă personalizată pentru optimizarea site-ului tău. O poți face și prin E-mailul [email protected]


Informații de contact

Nume Companie

Seolitte

Persoana de contact

Sandu

Telefon

0720625788

E-mail