Cauti o pizzerie pe gustul tau?

pizza pe plaja mamaia nord pizza pe plaja mamaia nord

Vrei o pizza coapta in cuptorul cu lemne, cu un blat pufos sau crocant si plina de ingrediente proaspete si delicioase? Te invitam la Uzina de Pizza, in vacanta ta in statiunea Mamaia Nord, atat pe terasa noastra cocheta si intima, cat si acasa sau pe plaja. Uzina de Pizza se numara printre cele mai iubite pizzerii din Mamaia Nord si Navodari, pentru ca livreaza rapid, face pizza cu maia naturala, din ingrediente atent alese si retete autentice, adunate de prin lume. Vrei sa mananci o pizza pe plaja in Mamaia Nord sau Navodari? Comanda online direct de pe site-ul Uzina de Pizza.


Iti propunem o invitatie la terasa, unde te asteptam cu bratele deschise si te ademenim cu una din cele aproape 20 de tipuri de pizza napoletana din meniu. Fiecare din ele realizata cu dragoste si multa atentie. Pizza napoletana este un tip de pizza originara din orasul italian Napoli, care se prepara cu ingrediente simple si proaspete: un aluat de baza, rosii, mozzarella, busuioc proaspat si ulei de masline, iar noi ne-am inspirat intocmai si am creat cele mai deosebite retete de pizza, la Uzina in Mamaia Nord.


Potrivit traditiei, pizza napoletana are un gust aparte si se recunoaste mai ales dupa blatul subtire, perfect intins si marginile inalte, dar pufoase. Pentru ca o pizza buna se cunoaste dupa blat, cum spune si traditia, la Uzina de Pizza pregatim blatul conform traditiei, o reteta cautata in jumatate de lume si adusa acasa.


Vrei sa petreci un weekend Italian? Te asteptam la noi pe terasa, in Mamaia Nord cu pizza si paste delicioase, in stil napoletan. Aici, pizza si paste sunt transformate in adevarate opere de arta culinara, cu o tehnica traditionala ce implica coacerea in cuptor cu lemne. Aceasta abordare autentica nu doar imbunatateste gustul, ci si transmite o poveste incantatoare despre traditiile si pasiunea napoletana pentru mancare.