Cat de mult ne afecteaza sedentarismul?

corset medical corset medical

Dupa o anumita varsta, miscarea nu trebuie sa lipseasca din activitatea zilnica, tendinta organismului fiind aceea de a-si schimba structura si de a acumula kilograme in plus, iar sedentarismul nu face decat sa amplifice problemela cauzate de trecerea anilor. Majoritatea varstnicilor au nevoie pentru activitatea fizica de o sustinere, un corset medical, ce ajuta la protejarea zonelor afectate sau sensibile, precum articulatiile, musculatura si oasele, in felul acesta pot avea o activitate fizica regulata fara episoade dureroase.


Miscarea inseamna sanatate si viata lunga! Daca sunteti obisnuit sa aveti o viata activa si o durere toracica din diferite cauze va obliga sa stati mai multa vreme in repaos, un consult de specialitate pentru recomandarea unui corset medical este absolut necesar. Cat de mult va poate ajuta acest dispozitiv medical? Corsetul medical sustine zona afectata, previne si corecteaza deformarile sau modificarile accidentale ale unei zone a corpului, redandu-I astfel elasticitatea.


Corsetul medical se foloseste cu succes in cazul unui accident soldat cu fracturi costale, contuzii costale, chiar si fraturi sternale. Intra pe site-ul www.tehnico-medical.ro si in baza recomandarii medicului alege tipul de corset potrivit afectiuni tale, marimea si culoarea.