Cat costa un transporta pana la aeroport, din Constanta?

transfer constanta otopeni transfer constanta otopeni

Pentru cursele Constanta Otopeni este nevoie de o programare in prealabil. Transferul Constanta Otopeni se face in siguranta, confort si timp util, astfel nu vor exista intarzieri nici la plecare, nici la destinatie. Global Auto Travel este o companie de transport national ce efectueaza zilnic curse de transport la aeroport, fiind principala activitate. Compania detine o flota proprie de microbuze, van-uri si limousine de lux pentru transportul privat. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul nostru sau putem tine legatura la telefon.


Un transfer la aeroport iti asigura mult mai multe beneficii decat masina personala si asta pentru ca este sigur, rapid, confortabil si foarte relaxant. O calatorie cu masina personala, in care tu esti soferul nu te mai simti la fel de confortabil, alt dezavantaj poate fi oboseala acumulata in timpul sofatului, un timp pierdut cautand parcare si chiar tariful exagerat al parcarii din aeroport poate fi un real dezavantaj. Global Auto Travel ofera servicii de transfer Constanta Otopeni cu sofer, in microbuze sau chiar masini private, limuzine, special pentru tine.


Transferul Constanta Otopeni cu microbuzul este 100 de lei de persoana. Va preluam din fata locuintei voastre si va lasam in fata aeroportului, la plecari.