Castiga fidelitatea clientilor prin obiecte promotionale personalizate

ceasuri perete, ceasuri personalizate Castiga fidelitatea clientilor prin obiecte promotionale personalizate

Pentru luna septembrie, agentia de publicitate Smart Gifts Adv, care s-a remarcat repede pe piata locala si nationala de produse promotionale, propune companiilor noi modalitati de promovare si castigare a increderii consumatorilor. Printre obiectele promotionale pe care se mizeaza in aceasta perioada si prin care liderii pot castiga loialitatea clientilor, sunt ceasurile de perete. Sunt cadouri corporate care fundamenteaza relatii stranse intre client si companie, pe termen indelungat.

Acum este ocazia perfecta pentru a oferi cadouri corporate elegante, de aceea Smart Gifts Adv, prin consultantii sai,  ajuta companiile sa faca cele mai bune alegeri.

Companiile se pot remarca usor prin obiecte promotionale de inalta calitate

Incepand cu luna septembrie si finalizandu-se in luna februarie, aceasta este perioada, in care tot mai multi oameni sarbatoresc onomastici, zile de nume sau alte sarbatori traditionale. Este perioada perfecta pentru firmele care vor sa se deosebeasca prin obiecte promotionale calitative si elegante.

Pe langa ceasurile de perete, din colectia corporate fac parte si ceasurile de birou, suporturile pentru carti de vizita, instrumentele de scris, elegante modele de memory stick-uri de diverse capacitati, agende si calendare.  Insa, acestea reprezinta doar o mica parte din ceea ce poate constitui o carte de vizita in fata partenerilor, angajatilor si clientilor activi sau potentiali.

Cele mai bune variante de ceasuri perete din 2012

Asemenea calendarelor, ceasurile de perete postate in locuri publice atrag un numar mare de potentiali clienti si un plus de imagine companiei. In fiecare an apar modele noi ce permit branduirea in locuri cat mai vizibile, la dimensiuni din ce in ce mai mari, la una pana la patru culori, sau chiar policromie, in cazul modelelor create special pentru personalizarea full prin sublimare.  Fie ca are un design vintage sau futurist, un ceas de perete bine pozitionat ce transmite o imagine clara si coerenta a companiei nu ar trebui exclus de pe lista de potentiale cadouri de Sfarsit de an.

Din septembrie, Smart Gifts Adv a adus pe site-ul sau, modele noi de ceasuri perete dar si alte produse promotionale, care ajuta companiile sa se promoveze din toamna. Viziteaza www.promotionaleromania.ro si descopera o colectie vasta de materiale promotionale, care te pot ajuta sa devii mai vizibil!

Despre Smart Gifts Adv SRL

Smart Gifts Adv si-a inceput activitatea in 2009 avand ca principal obiect de activitate importul si dstributia de obiecte promotionale personalizabile. Compania si-a dezvoltat colaborari cu cei mai mari furnizori internationali de produse promotionale, cat si cu fabrici specializate in realizarea de produse destinate pietei publicitare. Astfel, in 2012, compania propune clientilor sai peste 10.000 de produse de calitate intr-o gama variata.