Casa din containere, tot ce ai nevoie pentru o viata relaxata

case din containere containere casa

În ziua de azi ca să ai propria ta casa într-un oraș dezvoltat a devenit din ce în mai scump, cei mai mulți aleg sa stea în chirie și sa plătească lunar cheltuielile chiriei și a întreținerii deoarece nu își permit o casa proprie. O buna soluție pentru cei care s-au saturat de viata de la bloc ar fi casa din containere, această este cea ieftina alternativa a caselor obișnuite din zidărie, de asemenea este recomandata și datorita timpului scurt în care poate fi preluata la cheie.

Dacă alegi ca locuința ta sa fie construita de o companie care este specializata în acest domeniu, costurile v-or fi mai mari dar rezultatele se v-or vedea imediat.  Dacă totuși îți dorești să economisești niște bani, îți poți amenaja singur containerele, dar ai nevoie de un proiect bine pus la punct de un specialist în domeniu, un proiect care sa îți indice exact unde și cum trebuie sa decupezi containerele și cum sa le unești unele de celalalte. Pe YouTube sunt foarte multe videoclipuri în care diferiți creatori de content au filmat în detaliu fiecare zi în care au lucrat la casa pana când au reușit sa o transforme în locuință de vis.

Iată câteva din avantajele pe care le au casele din containere

Sunt rezistente la cutremure. În cazul unui cutremur puternic, casele din containere rezista mai bine decât cele obișnuite din zidărie. De asemenea structura lor le face rezistente la incendii și inundații. O casa bine proiectata pe o structura solida poate rezista foarte mult în timp. Poți avea o viata o casa rezistenta de care să te bucuri împreună cu familia ta

Mai multe containere, mai mult spațiu personalizat. Poți plasa mai multe containere vertical sau orizontal pentru a-ți personaliza designul casei. Poți găsii inspirație online, pe YouTube sunt foarte multe videoclipuri din care te poți inspira de asemenea și Pinterest este sursa de inspirație a multora. Tot ce ai nevoie e creativitatea, intra pe siteul nostru si vezi cat mai multe exemple de case create din containere https://containere365.ro

Un spațiu mic perfect pentru un om simplu. Unii se simt fericiți doar sa știe ca au un spațiu mic, un acoperiș deasupra capului, un pat unde sa doarmă, o baie pentru o baie relaxanta dimineața și o bucătărie mica unde sa își sature foamea, iar în rest timpului este mereu plecat, mai mult prin oraș, la munca și la întâlniri cu prietenii, pentru acest tip de oameni este probabil cel mai potrivit căminul cu un singur container. Spațiul mic bine organizat unde găsești o bucătărie, baie și un pat de dormit, toate încadrate într-un design elegant și confortabil.

Informații de contact

Nume Companie

Containere365

Persoana de contact

militaru george

Telefon

0212553272

E-mail