Care sunt particularitatile unui living in deosebitul stil contemporan

Care sunt particularitatile unui living in deosebitul stil contemporan Care sunt particularitatile unui living in deosebitul stil contemporan

Livingul este in mod sigur cea mai importanta incepere dintr-o locuinta care are nevoie de toata atentia noastra. In aceasta camera primim oaspetii si ne petrecem cea mai mare parte a timpului pe care il avem liber. Amenajarea spatiului nu este deloc usoara, mai ales ca avem nevoie de tot ajutorul din partea unei echipe de designeri de interior.


"The essence of interior design will always be about people and how they live. It is about the realities of what makes for an attractive, civilized, meaningful environment, not about fashion or what's in or what's out. This is not an easy job."  Albert Hadley

 

Care sunt particularitatile unui living in stil contemporan


Care sunt culorile utilizate intr-un living in stil contemporan

Culorile care stau la baza unui living in stil contemporan sunt de cele mai multe ori tonuri de alb, negru sau gri inchis.

Putem alege in orice moment o combinatie de culori care sa se bazeze pe culori complementare pentru a se realiza un contrast care sa atraga mai mult atentia si care sa completeze mai bine spatiul.


Piese de mobilier selectate cu multa atentie

Atunci cand ne gandim la un decor in stil contemporan, ne gandim la acel decor care este realizat din piese de mobilier alese cu multa grija si cu multa atentie. Canapeaua trebuie sa fie voluminoasa, dar si foarte comoda. Marginile acesteia trebuie sa fie rotunjite si sa aiba un aspect sofisticat. Colectiile pe care le vom gasi pe Primas.ro ne vor ajuta de fiecare data sa avem parte de o ambianta placuta. Vom vedea ca piesele de mobilier prezente pe Primas Home se vor putea integra cu cea mai mare usurinta in orice design.


Corpuri de iluminat in stil contemporan

Corpurile de iluminat au un rol important in amenajarea living-ului. Pe langa lumina naturala care nu trebuie sa lipseasca din aceasta incapere, cea artificiala joaca un rol important. Draperiile clasice pe care oamenii de folosesc de cele mai multe ori, au rolul de a restrictiona accesul luminii in locuinta si este recomandat sa le evitati. Puteti adauga mai multe corpuri de iluminat pentru a avea parte de o ambianta mai calda.


Decoratiunile specifice in stil contemporan

Decoratiunile intr-un living in stil contemporan nu trebuie sa lipseasca din orice locuinta. Stilul contemporan este unul destul de permisiv care sa aiba elemente specifice. Covoarele sunt si ele niste decoratiuni pe care trebuie sa le avem in vedere. Putem chiar sa alegem un covor intr-o nuanta placuta de negru, de alb sau de gri.

Tablourile si decoratiunile prezente pe pereti nu trebuie sa se regaseasca intr-un numar foarte mare. Dar trebuie sa impresioneze inca de la prima privire.


Pe Primas.ro vom gasi colectiile perfecte pentru un living deosebit

Pe Primas Home vom gasi cele mai importante colectii care ne vor oferi o ambianta placuta. Colectiile prezente pe Primas.ro ne vor ajuta sa avem o locuinta de vis.


“Luxury is when it seems flawless, when you reach the right balance between all elements. Understated theatricality – that is what my luxury is all about.” Jean-Louis Deniot