Care sunt caracteristicile principale ale materialului tabla neagra striata?

tabla neagra striata tabla neagra striata

Unul din materialele realizate din otel de cea mai buna calitate, dar si care se afla in topul cumparatorilor este tabla neagra striata! Aceasta are un mare avantaj datorita faptul ca una dintre fetele acesteia are o serie de striatii proeminente. Striatiile joaca un rol extrem de important in cadrul anumitor proiecte. Rolul principal al acestora este acela de a proteja de alunecare in anumire zone unde umiditatea ameninta.

Unde vei intalni frecvent tabla neagra striata?

Poti folosi tabla neagra striata in mai multe moduri, dar in special unul din tipurile de proiecte in care este foarte utilizata este atunci cand ai nevoie de protectie impotriva alunecarii. De exemplu, vei putea folosi acest tip de tabla in cadrul constructiilor scarilor sau in zonele cailor de acces pietonal, in care umezeala este prezenta.

Cum am mentionat si anterior, acest produs are striatii care protejeaza foarte bine anumite zone. Un alt loc in care aceasta tabla poate fi folosita foarte bine este in cazul constructilor navelor maritime, deoarece contactul cu apa este constant.

Care sunt caracteristicile principale ale acestui material?

Cand aducem in discutie tabla neagra striata, trebuie sa stim ca aceasta are trei caracteristici foarte importante care sunt utile in cadrul diverselor proiecte de constructii.

  • Caracteristica de baza a acestui material este aceea ca este un produs anti-alunecare, acest fapt fiind datorita striatiilor proeminente de pe una dintre cele doua fete;
  • O alta proprietate pe care o are tabla neagra striata o reprezinta capacitatea ridicata la uzura si rezistenta foarte buna. Acest fapt se datoreaza, in cea mai mare parte, faptului ca este trecuta prin procesul de laminare la cald. Sa nu uitam ca are o durata mare de utilizare, datorita faptului ca este un material realizat din otel;
  • Consumatorii pot lua in considerare si suprafata de auto-drenaj a acesteia, astfel ca este foarte usor ca apa sa fie eliminata.

Mesterul Manole are o gama foarte diversa si larga de materiale de constructii, iar fiecare dintre acestea sunt confectionate cu o foarte mare grija. Astfel ca vei putea observa calitatea materialelor in parte la fiecare dintre acestea. Desigur, nici tabla neagra striata nu face exceptie in acest caz!

Daca iti doresti sa achizitionezi tabla neagra striata de la cel mai cunoscut distribuitor de produse, atunci Mesterul manole este alegerea pentru tine. Integrand produsele in cadrul proiectelor tale, vei remarca o imbunatatire a calitatii proiectelor tale, acestea avand si o durata de viata mult mai lunga.

Informații de contact

Nume Companie

Mesteru Manole

Persoana de contact

Mesteru Manole

Telefon

0741238406

E-mail