Care este desertul copilariei tale?

gemuri patiserii gemuri patiserii

In copilarie mancam dulciuri facute in casa de mama sau bunica. Si ce bine era! Salamul de biscuit, checul, gogosile, clatitele sau prajiturile in foi erau pregatite de gospodine pentru pofticiosi. Desigur, gemurile erau nelipsite, chiar si atunci cand timpul nu le permitea sa faca un desert, ne ofereau cu drag o felie de paine cu dulceata, cea mai buna dulceata din lume, si camara era plina, cu tot ce vrei si ce nu vrei, iar sorimentul era la alegere. Astazi, Duro pregateste cele mai bune gemuri pentru patiserii de pe piata, cu acelasi gust din copilarie si aroma senzationala.


Tie ce desert iti aminteste de copilarie? Femeile obisnuiau sa rasfete membrii familiei cu cele mai gustoase prajituri si fiecare dintre noi ne amintim cu drag de prajitura mamei, din copilarie. Gogosile umplute cu gem, date prin zahar pudra erau vedete, dar si cornuletele cu gem ale bunii erau delicioase. Daca vrei sa te intorci putin in timp si sa gatesti familiei tale dulciurile din anii copilariei, iti recomandam marmelada pentru patiserii sau orice sortiment de gem Duro, prajiturile vor iesi la fel de gustoase si le vei iubi la fel de mult cum o faceai cand erai mic.


Credem cu adevarat ca produsele noastre sunt de cea mai buna calitate atat din punct de vedere nutritional, cat si al gustului. Va invitam sa gustati si mierea energizant, un inlocuitor excelent pentru zaharul din cafea, ceai sau limonada.