Care este cel mai bun DVR cu 4 canale?

DVR cu 4 canale Tribrid HDCVI de la Dahua DVR cu 4 canale Tribrid
DVR-ul cu 4 canale reprezinta prima optiune pentru un sistem de supraveghere video la care sunt necesare maxim 4 camere, in primul rand datorita costului scazut de achizitie.

DVR-urile cu 4 canale sunt recomandate pentru case/vile sau magazine mici, care au mai putine obiective de supravegheat.

DVR-ul dispune de un port ethernet, deci se poate conecta la internet si puteti vedea camerele de supraveghere direct de pe telefonul mobil sau tableta.
In prezent exista 4 tipuri de DVR-uri pe piata: analogice clasice, HDCVI, TurboHD si AHD.
DVR-urile analogice clasice sunt cele mai accesibile ca pret.
DVR-urile HDCVI, TurboHD (tehnologie proprietara Hikvision) si AHD, fata de DVR-urile clasice, suporta rezolutii HD sau chiar FullHD, rezultand astfel o calitate superioara a imaginii insa preturile sunt foarte apropiate de cele analogice deci, in ultima vreme, tot mai multi clienti se orienteaza catre DVR-uri HD (High Definition).

In continuare o sa discutam despre DVR-urile HDCVI (tehnologie proprietara Dahua) si DVR-urile TurboHD (tehnologie proprietara Hikvision) prin prisma faptului ca sunt modele moderne, performante (rezolutii pana la 1080p) si, nu in ultimul rand, pentru ca sunt fabricate de cei mai importanti producatori din domeniu: Hikvision si Dahua.

Noua gama de DVR-uri HDCVI intitulata Tribrid suporta, dupa cum sugereaza si numele, 3 tipuri de camere de supraveghere: camere HDCVI, camere analogice si camere IP.

De exemplu, cel mai accesibil DVR Tribrid cu 4 canale este modelul HCVR4104HS-S2, ce include 4 intrari video (Analog: NTSC/PAL, HDCVI: 720p, IP: 2 canale 1080p/720p), o intrare audio (puteti conecta un microfon), iesiri video (1x HDMI si 1x VGA), 2 porturi USB si un port RS-485 (pentru control PTZ). Foloseste o compresie H.264 iar rata de inregistrare este 720P/960H/D1/(1~25/30fps).

DVR-ul cu 4 canale TurboHD DS-7204HGHI-SH/A poate inregistra 20p la 25fps/canal (in timp real) sau chiar 1080p, insa la 12fps/canal. Are aceleasi porturi, singura diferenta o constituie cele 4 intrari audio.

Atentie! DVR-urile NU includ si HDD (harddisk), utilizat pentru a stoca inregistrarile video. Exista HDD-uri speciat proiectate pentru a fi montate intr-un DVR, sunt mai fiabile decat HDD-urile obisnuite iar costurile sunt apropiate. Va putem recomanda HDD-uri din seria AV-GP de la Western Digital sau seria Video de la Seagate.
Ambele modele de DVR-uri cu 4 canale mentionate anterior suporta HDD-uri de pana la 4TB.
Puteti vedea gama completa de DVR-uri cu 4 canale la magazinul online dvr4canale.ro.