Campania “Conectati la viata” a lui Schwartz Dorian

Schwartz Dorian Schwartz Dorian

Schwartz Dorian este cel care a fondat Grupul Medical Romgermed si a studiat in Germania si in Statele Unite ale Americii. Sistemul de invatamant romanesc a fost foarte apreciat de Schwartz Dorian si de aceea acesta a ales sa urmeze si o facultate din Romania, la facultatea de Medicina din Bucuresti.

 schwartz dorian

Despre campania “Conectati la viata” derulata de Schwartz Dorian

Campania “Conectati la viata” care a fost initiate de Grupul Medical Romgermed alaturi de Schwartz Dorian a fost si in comuna Zalha – sat Valea Ciurenilor din judetul Salaj.
Pentru oamenii din Valea Ciurenilor timpul este cel mai mare dusman. In cele 10 case care inca mai sunt locuite, batranii traiesc din amintiri isi hranesc fiecare zi cu peisaje desprinse din basm. In alta ordine de idei, acestia sunt singuri, bolnavi si nici nu doresc sa plece pe la casele copiilor la oras pentru ca toata viata lor este acolo, in satul Valea Ciurenilor. “Stiu ca, poate, maine casa vecina va fi in paragina. Uitati-va colo si colo sa vedeti case care odata erau locuite, iar acum sunt fantoma.”, spune lacrimand un batran.

In sat mai erau doar vreo 20 de oameni, iar media lor de varsta sarea de 65 de ani. Cei de la Grupul Romgermed si Schwartz Dorian Sam i-au gasit pe batrani in pragul caselor lor. Medicii au intrat in fiecare gospodarie si au acordat consulturi de specialitate, le-au intins o mana de ajutor si le-au ascultat durerea.

“Faptul ca domnul primar a venit insotit si de medicul comunei a fost un mare ajutor pentru noi. Este adevarat ca aveam listele cu necesarul de medicamente pentru fiecare familie in parte, insa un cadru medical care stie istoricul fiecaruia este important. Oamenii ne-au spus ce ii doare. I-am consultat, iar acolo unde a fost cazul am administrat tratamente. In celelalte situatii am lasat medicamentele aduse.”, spune doctor Ramona Andronache, medicul clinicii Romgermed a lui Schwartz Dorian.

Majoritatea cazurilor erau lejere, de hipertensiune arterial, insa au fost cateva probleme pe lista de diagnosticare cu probleme mai grave: un accident vascular ischemic, un barbat cu cancer de prostate si o persoana cu boala pulmonara obstructive cronica. “Pentru cel care avea accident vascular ischemic am adus medicamentele necesare pentru o buna perioada de timp. Stim cat de necesare ii sunt si ne bucuram ca am ajutat, mai ales ca pretul acestui tratament este foarte mare. Din ceea ce povestea medicul satului, posibilitatile familiei sunt reduse, ei riscand chiar sa isi vanda casa pentru a-i salva viata pacientului.”, a completat doctor Andronache.

Informații de contact

Nume Companie

Romgermed

Persoana de contact

Romgermed

Telefon

0213110072

E-mail