Calculul si gestionarea salariilor, rapid si eficient!

software gestionare salarii software gestionare salarii

Exista o multime de programe dedicate calculului si gestionarii salariilor si cu siguranta orice department HR are nevoie de un program dedicate, sau chiar de o solutie custom, daca domeniul de activitate permite acest lucru. La Multisoft gasesti cea mai buna varianta de software de gestiune salarii, Solon.S un program de ultima generatie ce ofera toate instrumentele necesare pentru calculul si gestionarea eficienta a salariilor angajatilor dumneavoastra, dar si program indispensabil ce va acoperi toate nevoile ce pot aparea in activitatea de lucru cu salariile.


Cat de importanta este o aplicatie de salarizare in departamentul de HR? Solon.S este o adevarata solutie completa de salarizare, ce va acoperi toate nevoile ce pot aparea in activitatea de lucru cu salariile. Programul are la baza un studiu solid al legislatiei, dublat de experienta specialistilor Multisoft in domeniu, precum si de versiunile precendente ale softului. Indiferent ce tip de societate activati, acest program va pune la dispozitie toate elementele atat de necesare pentru calculul si gestionarea salariilor, fiind actualizata permanent, ceea ce inseamna ca modificarile legislative si raportarile catre autoritati sunt in conformitate cu cerintele acestora. Solon S poate completa perfect programul Solon H, sau Solon R de gestionare a activitatii din industria Horeca.


Cine are nevoie de o aplicatie de salarizare? Orice companie, indiferent de activitatea acesteia are nevoie de o aplicatie de salarizare, deoarece usureaza munca si elimina orice eroare in calculul si in gestionarea salariilor. Aplicatiile Mutisoft se actualizeaza permanent, astfel sunt tot timpul de actualitate si sigure in utilizere.


Oricand doresti sa optezi pentru un soft rezervari hotel sau pensiune, Multisoft iti sta la dispozitie cu programe dedicate domeniului de activitate.