Cabluri și accesorii pentru cabluri de la liderul mondial LAPP

cabluri LAPP Romania cabluri LAPP Romania

Compania LAPP a fost fondată de Oskar și Ursula Ida Lapp în anii ’50, iar astăzi este lider mondial pe piața produselor integrate de cabluri – cabluri electrice, cabluri industriale și accesorii pentru cabluri, precum și sistemele de cabluri complet asamblate și gata de instalare

LAPP combină structura unei rețele globale de companii cu forțele distinctive ale unei companii de familie.

LAPP a evoluat de la un jucător ambițios la lider mondial. Astăzi, compania pune la dispoziția clienților peste 40.000 de produse standard, 8 branduri, 40 de companii, 17 fabrici și peste 3.770 de angajați în întreaga lume - portofoliu complet disponibil pentru proiectul dvs.

Indiferent dacă vorbim despre Polul Nord sau Himalaya, mine sau peșteri subacvatice, instalații de biogaz sau evenimente sportive, în gheață sau zăpadă, în aplicații de peste tot din lume se găsesc produse LAPP. Vă furnizăm expertiză tehnică specializată, local, dezvoltând proiectul alături de dvs, conform nevoilor dvs.

2018 a fost un an fructuos pentru LAPP, marcat de achiziția partenerului elvețian Volland AG, cu sediul în Rümlang, unul dintre partenerii de distribuție LAPP de la înființarea companiei în 1960, primul distribuitor internațional LAPP, cât și de deschiderea unei noi subsidiare în Australia, la începutul lunii februarie. Tot în 2018, furnizorul de top de soluții de cablare a decis unificarea identității globale sub un singur nume, LAPP.

LAPP Romania digitalizează soluții 24/7 la îndemâna clienților

LAPP Romania vă furnizează o soluție revoluționară de selectare a cablurilor electrice și a cablurilor industriale pentru nevoile companiei dvs. Prin configuratorul de produse LAPP, salvați timp și energie atunci când căutați produsul potrivit. Peste 40.000 de produse standard formează baza în configuratoarele de produse LAPP, creând posibilitatea unui număr infinit de soluții. Folosind criteriile existente, puteți găsi cabluri electrice, cabluri industriale, presetupe, etichete, cabluri premufate, cabluri servo, conectori sau conductori în doar câteva secunde. Aplicația este disponibilă atât pe website, cât și pe tableta și telefonul mobil.

În plus, de pe website-ul www.lappkabel.ro puteți descărca Ghidul Cablurilor Industriale LAPP, ediția în limba română, aveți acces la zeci de articole și fișe tehnice, ghiduri practice și whitepapers, putând fi la curent și cu webinare sau cu alte evenimente la care LAPP vă invită să participați. Pe lângă cerințele standard, compania acordă atenție aplicațiilor personalizate și vă ține la curent în legatură cu ultimele inovații din industrie prin newsletterele și platformele de social media.

Cu LAPP România aveți parte de cea mai bună soluție implementată în proiectul dvs.

LAPP România furnizează expertiză tehnică specializată, pe plan local, dezvoltând proiectul alături de dvs, conform nevoilor dvs.

Informații de contact

Nume Companie

SC SAG MEDIA COMMUNICATIONS SRL

Persoana de contact

Andreea Paleologu

Telefon

0732710894

E-mail