Cabina foto sau cum organizezi o petrecere pe cinste?

Cabina Foto Cabina Foto WTF

Cu siguranță te-ai gândit în ultima perioadă cum ai putea să organizezi cea mai frumoasă petrecere pentru nunta ta. Prietenii, familia, colegii, toți încearcă să îți ofere sfaturi cât mai utile. Secretul unei petreceri de succes este chiar sub ochii tăi. Nu trebuie să cauți foarte departe. Cabina foto transformă orice petrecere într-un eveniment distractiv în care invitații se distrează și interacționeză foarte mult.


Ai fost și tu la multe evenimente la care cu siguranță organizatorii au optat pentru prezența unei cabine foto. Mai mult decât atât, ai și încercat și ai văzut cât de distractiv este. Prietenii, familia, de la mic la mare, cu toții v-ați pozat cel puțin o dată cu o recuzită haioasă. Iar acum vrei să aduci aceeași distracție și la evenimentul tău.

Cabina foto îți oferă avantajul de a-i strânge pe toți în același loc. Pentru ca un eveniment să îndeplinească și cele mai stricte cerințe ale invitaților, trebuie să le oferi acestora ocazia ca ei să interacționeze și să se distreze alături de cei dragi. Cabina foto le oferă acestora momentul perfect pentru a da frâu liber distracției. Invitatii care se vor poza în cabina foto o vor face într-un mod amuzant și memorabil. Indiferent de recuzita pentru care optezi la nunta ta sau de tematica aleasă, cabina foto va aduce un zâmbet larg pe chipurile tuturor, până și pe cele ale invitaților mai serioși.


Pe lângă distracția pe care o aduce cabina foto, invitații vor pleca acasă cu cel puțin o amintire. Fotografiile realizate sunt printate pe loc si oferite cadou invitaților. În felul acesta cu siguranță își vor aminti de nunta ta. Poți opta pentru o grafică personalizată care să fie în concordanță cu tematica nunții tale sau poți alege un mesaj distractiv, care să vă reprezinte pe voi mirii. Alege un pachet personalizat pentru cabina foto, iar succesul va fi de partea ta.


Cabina foto este studio-ul mobil de care ai nevoie pentru nunta ta. Captezi cele mai haioase momente alaturi de invitații tăi, le tipărești și le păstrați toți ca amintire pentru toata viața. În ultima vreme, cabina foto a devenit parte din meniul unei nunți de succes. Asa cum sarmalele sau peștele sunt nelipsite de pe masele invitaților, așa este și cabina foto. Nu ai cum să dai greș cu ea. Mai mult decât atât, este centrul distracției și singura soluție pentru ca invitații tăi să realizeze fotografii spontane, fara nicio constrângere.


Îți oferim suportul de care ai nevoie pentru a aduce distracția la nunta ta. Suntem pe piața din România din 2016 și am participat la +150 de evenimente. Cabina foto WTF îți oferă servicii personalizate în funcție de cerințele și nevoile tale. Pentru informații suplimentare ne poți contacta aici: https://cabinawtf.ro/