Cabina de dus este mai practica decat o cada?

Cabinele de dus au devenit din ce mai cautate pentru ca se potrivesc perfect cu stilul de viata vioi al oamenilor moderni. Cabina de dus este cea mai buna alegere pentru persoanele foarte active, pentru cele cu un puternic simt practic, dar si pentru persoanele care au o varsta inaintata si baia in cada poate deveni destul de periculoasa. O cabina de dus personalizata de la Vilux poate fi alegerea ideala pentru o baie mica, moderna si functionala oferindu-va tot confortul unei cazi.

In primul rand o cabina de dus se preteaza perfect unei bai mici de apartament, in care vei dori sa folositi cat mai eficient spatiul pe care il aveti la dispozitie. In cazul in care alegeti o cabina de dus veti avea mai mult loc pentru accesoriile necesare intr-o baie sau pentru un mobilier mai mare. Daca aveti nevoie de un dus pentru o baie mica apelati la Vilux, va ofera foarte multe modele potrivite designului abordat pentru baia dumneavoastra.

Care este cel mai mare avantaj al unei cabine de dus? Atuul suprem al cabinelor de dus este consumul redus de apa. Cand vreti sa faceti o baie in cada sunteti nevoiti sa o umpleti, iar asta inseamna o cantitate foarte mare de apa, iar pentru un simplu dus consumul este mult mai mic. Pentru un plus de ralaxare si confort Vilux recomanda cabinele de dus cu hidromasaj pe care de asemenea le gasiti in diferite forme si culori.