Burgeri deliciosi, cu ingrediente atent selectionate si retete unice!

livrare burger constanta livrare burger constanta

Nu ai incercat pana acum burgerii de la Splendid GO? Carnea este aleasa cu grija, de cea mai buna calitate, reteta fiind una speciala, iar pentru pregatirea lor este nevoie de multe ingrediente proaspete, chiflele sunt pregatite de noi in fiecare zi, iar cartofii si sosurile sunt produsele fara de care nici un burger nu are farmec. Fie ca iti doresti un burger cu carne de vita sau pui, cu multe toppinguri, sosuri si alte ingredient, te asteptam cu drag pe site-ul nostru, iar noi iti livram in maxim 60 de minute. Prin serviciul de livrare burger Constanta suntem mai aproape de tine si de poftele tale!


Iti place burgerul si ai manca asta in fiecare zi? Pe site-ul Splendid GO ai multe sortimente sa iti ajunga pentru intreaga saptamana. Fie ca alegi burger simplu sau cu meniu, cartofi prajiti, sosuri si bautura la alegere, noi ii preatim la fel de gustosi si satiosi. Carne suculenta, cartofi aurii, sosurile tale preferata si o bautura carbogazoasa, asta inseamna un pranz pe cinste acasa sau la birou, sau pe drum, sau unde prefer tu.


La Splendid GO in meniu gasesti bunatati pentru toate gusturile, de la burgeri, pizza, wrap-uri, paste, salate si deserturi yamii! Serviciul food delivery Constanta de la Splendid GO iti livreaza acasa sau la birou tot ce iti doresti sa mananci la pranz sau cina.