Brodam la pretul corect

broderie personalizata broderie personalizata

Pe langa obiectele personalizate cu care v-am obisnuit, la Greenfish ne mandrim cu un nou serviciu, tot din categoria produse personalizate, broderie personalizata. Putem broda pe orice obiect vestimentar, pe sepci, prosoape, halate si multe altele. Trimite-ne ce doresti sa brodezi iar noi ne ocupam de grafica GRATUIT. Cand am terminam grafica revenim catre tine pentru a ne da bunul de tipar. Dupa ce primim acordul tau produsele intra la brodat. Orice iti doresti sa fie special si original, noi iti putem broada, de la tricouri, la camasi, chiar si pentru serviciu, hanorace, veste etc.


Vrei sa atragi toate privirile? Alege sa te imbraci cu haine de calitate, haine speciale, originale si cu bun gust, pe care ce crezi, ti le poti face chiar tu! Daca nu ai aflat inca noul serviciul Greenfish este broderia computerizata, un mod minunat de a personalizat un obiect vestimentar si de a-I da viata si culoare. Alege orice tricou clasic sau polo de pe Greenfish si noi il brodam exact asa cum vrei tu. Te putem ajuta cu grafica, dar suntem perfect de acord sa vi tu cu designul tau sin oi s ail brodam exact asa cum vrei.


Personalizarea prin broderie este unica si speciala, confera o imagine rafinata si un caracter exclusivist obiectelor vestimentare pe care este realizata. Nimic nu se compara cu un obiect brodat, care va atrage privirile tuturor si care te va face sa te simti special, chic si modern.


Broderia personalizata, de la Greenfish poate fi folosita pentru speci, tricouri, prosoape, camasi, veste si multe altele, de asemenea la botez se pot personalize hainutele micutului, la nunta si alte evenimente speciale. Intra pe site sau scrie-ne pe retelele de socializare si noi iti raspundem imediat.