BLOCKBUSTER MEDIA anunță organizarea TÂRGULUI DE LOCURI DE MUNCĂ, dedicat studenților din învățământul terțiar universitar și non-universitar

banner MediaStart Mediastart

BLOCKBUSTER MEDIA SRL împreună cu partenerul RINGIER ROMÂNIA SRL și UNIVERSITATEA TRANSILVANIA din Brașov anunță organizarea Târgului de locuri de muncă, dedicat studenților din învățământul terțiar universitar și non-universitar, în cadrul proiectului “Stagii de practică pentru viitorii profesioniști din domeniul Media - MEDIASTART”, POCU/626/6/13/132652, proiect cofinanțat din Fondul European Structural și de Investiții prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Evenimentul va avea loc, în data de 30 septembrie 2022, în intervalul orar 10:00-18:00 în Aula Universității Transilvania din Brașov, situată în Str. Iuliu Maniu 41A, Brașov jud. Brașov.

La eveniment vor participa actori cu rol principal în desfășurarea de stagii de practică și facilitarea tranziției de la școală la viața activă, precum: persoane din grupul țintă, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, agenți economici în calitate de parteneri de practică și potențiali angajatori și nu în ultimul rând, mass-media.

În cadrul evenimentului vor fi furnizate informații despre piața locurilor de muncă, și vor fi facilitate discuții relevante, între studenți, angajatori, reprezentanți ai universității, pe diferite teme precum:

❖   tranzitia de la scoala la viata activă, posibilități de integrare pe piața muncii, prezentarea CV-urilor pentru studenții care doresc angajarea, internship-uri

❖   ”discutii libere” pentru dezbaterea libera a problemelor identificate de acestia

.

Valoarea totală eligibila a proiectului: 4,711,091.17 lei

Proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

 

Detalii suplimentare se pot obține de la:

GHINIȚĂ Eliza Elena

Expert informare, selectie GT si dezvoltare parteneriate

e-mail: [email protected]

telefon: 0772140405