Biroul de acasa

Biroul de acasa Biroul de acasa

În epoca în care munca la distanță a devenit oarecum mainstream, un birou la domiciliu a devenit o necesitate pentru mulți.Odată cu aceasta a venit lupta de a crea un fundal de birou la domiciliu demn de meetingurile video.

Crearea unui fundal bine pus la punct, fără aglomerații in biroul dvs. de acasă nu numai că vă va îmbunătăți energia și eficiența, ci vă va face și să arătați profesionist pe ecranul laptopului.

Dacă nu sunteți gata să vă angajați pe deplin intr-o renovare completa lipiți un tapet sau instalați un tablou canvas din mai multe piese. Chiar și cea mai mică intervenție poate ajuta la transformarea fără efort a oricărui fundal video plictisitor al biroului de acasă într-unul proaspăt și incitant. 

O rama foto plasata discret pe birou va poate oferi linistea de care aveti nevoie in timpul sedintelor lungi prin prezenta permanenta a persoanelor dragi aproape de dvs.

Poate va intrebati care sunt cele mai potrivite culori pentru peretele din spatele biroului.Noi va putem oferi cate va sugestii insa tine doar de dvs sa o alegeti pe cea care vi se potriveste:

Albul este o alegere evidentă, dar ce se întâmplă daca alegeti ceva mai incitant? Nu vă fie teamă să adăugați o notă de culoare designului biroului de acasă. Luați în considerare aplicarea psihologiei culorilor pentru a vă spori starea de spirit și productivitatea pe parcursul întregii zile de lucru. Luați în considerare aceste culori și efectele lor adăugate asupra minții:

Verde: proaspăt și echilibrat. Verde este, de asemenea, cel mai linistitor pentru ochi.

Albastru: prietenos cu creierul și calmant, promovează comunicarea și eficiența.

Galben: aduce o explozie de pozitivitate, creativitate și fericire.

Roșu: reprezintă curaj, forță și emoție. Folosiți această culoare pentru un efect stimulant.

Informații de contact

Nume Companie

Devverse Business

Persoana de contact

Maria,PR Manager

Telefon

0736619190

E-mail