Benzi Led pentru iluminatul interior de efect!

benzi led benzi led
Informatii generale si utile despre benzi cu LED

Datorita dimenisiunilor si capacitatilor de iluminare ridicate, aceste benzi LED reprezinta unul dintre cele mai frecvent utilizate tipuri de iluminare pentru anumite piese sau elemente, cum ar fi mobilierul si peretii.

Datorita evolutiei tehnologice continue pe care omenirea o cunoaste de zeci de ani, becurile clasice au fost incet si incet adoptate de alte modele cu performante superioare, mai placute si complexitatea inovatiei reprezentate de implementarea altor sisteme conexe.

Veti economisi mai mult! Este cu adevarat posibil! Vorbim despre tehnologia LED. Desigur, economisiti mai mult decat orice alta instalatie bazata pe bec traditional.

De ce sa alegeti benzi de lumina LED din magazinul online LED Concept?

Dintre toate produsele de iluminat cu LED, benzile de lumina sunt cea mai populara alegere. Sistemul este foarte usor, foarte versatil si foarte usor de instalat. Benzi cu LED pot fi utilizate pentru iluminat sub modulul de bucatarie, sub patul din dormitor, in spatele oglinzii din baie si chiar in sertar. La instalarea acestor benzi de lumina, doar imaginatia este limita!

De asemenea, puteti utiliza o varietate de profile din aluminiu pentru a instala banda de lumina cu LED-uri. Trebuie doar sa va asigurati ca locul este uscat si curat la instalare. Indepartati folia de protectie si apoi lipiti banda. E simplu! In plus, trebuie sa va amintiti ca, desi banda LED ofera o iluminare uniforma, aceasta nu poate fi singura sursa de lumina plasata in camera.

Avantajele importante ale acestor sisteme de iluminat
  • Durata de viata lunga - timpul de utilizare este de 2 ori mai mare decat alte componente ale lampii fluorescente sau incandescente. Prin urmare, din punct de vedere financiar, acest lucru va duce la un alt tip de economie, deoarece veti ajunge sa inlocuiti rar niste benzi LED;
  • Diferite culori de lumina emisa - Puteti alege sa emiteti lumina calda, lumina rece sau lumina alba colorata in functie de preferinte. Dupa cum am spus mai sus, cu ajutorul unei telecomenzi speciale, puteti seta cu usurinta culoarea luminii dorita.


Informații de contact

Nume Companie

LED Concept

Persoana de contact

LED Concept

Telefon

0747081413

E-mail