Belkin extinde gama WeMo cu intrerupatorul de lumina WeMo

Belkin extinde gama WeMo cu intrerupatorul de lumina WeMo Belkin extinde gama WeMo cu intrerupatorul de lumina WeMo

Controlati lumina din locuinta, cu ajutorul telefonului inteligent sau a tabletei, oriunde va aflati! (Rushden, Regatul Unit) – 16 ianuarie 2013 – Belkin a anuntat astazi intrerupatorul de lumina WeMo, un intrerupator conectat la internet pentru a controla de la distanta sistemul de iluminare al locuintei, de oriunde, folosind un telefon inteligent sau o tableta. Intrerupatorul de lumina WeMo este cel mai recent produs al platformei Belkin WeMo, produse simple, controlate prin reteaua Wi-Fi a locuintei. Intrerupatorul de lumina WeMo a fost prezentat la standul Belkin din cadrul expozitiei internationale CES 2013 intre 8-11 ianuarie.

„O modalitate de a controla sistemul de iluminare din locuinta – nu doar a lampilor – a reprezentat o cerere de interes ridicat pentru fanii WeMo chiar de la prima noastra lansare, aşa ca suntem incantati sa va prezentam noul intrerupator de lumina WeMo la expozitia CES 2013” a declarat Jamie Elgie, director de gestionare al acestei categorii de produse Belkin. „Este o dezvoltare naturala a liniei WeMo şi ajuta la solidificarea promisiunii noastre de a aduce liniştea sufleteasca ce rezulta din capacitatea de a putea controla şi monitoriza locuinta, de oriunde, ori de cate ori doriti.”

Intrerupatorul de lumina WeMo inlocuieşte un intrerupator existent şi se conecteaza la sistemul electric al locuintei. Odata montat, puteti aprinde şi stinge, de oriunde, o serie completa de lumini, le puteti programa sau puteti folosi un alt produs WeMo sau sisteme de declanşare online pentru a le controla cu ajutorul unui telefon inteligent sau a unei tablete. Intrerupatorul de lumina WeMo este controlat cu ajutorul aceleiaşi aplicatii WeMo ca şi produsul WeMo Switch and Motion, putand urmari, de oriunde, in mod comod, starea tuturor dispozitivelor cuplate la priza.

Intrerupatorul de lumina WeMo

  • Controleaza din dispozitivul iOS luminile conectate din locuinta
  • Functioneaza cu orice ruter Wi-Fi şi orice dispozitiv Apple iPod touch, iPhone, iPad - iOS v5 sau mai recent
  • Va fi compatibil, la scurt timp dupa lansare, cu Android 4.0 sau mai recent
  • Functioneaza prin reteaua internet Wi-Fi a casei sau de oriunde altundeva
  • Aplicatie gratuita Free WeMo

Disponibilitate

Intrerupatorul de lumina WeMo va fi disponibil in vara anului 2013. Compatibilitatea Android 4.0 pentru intrerupatorul de lumina WeMo va fi, de asemenea, disponibila in vara anului 2013, datele exacte vor fi confirmate pe masura apropierii datei de lansare.

#####

Despre Belkin

La Belkin, suntem inspirati de oameni. Cu peste 200 de brevete, Belkin inventeaza produse care exploateaza puterea tehnologiei pentru a imbogati viata oamenilor. De la retelistica şi divertismentul wireless de acasa, la accesoriile pentru dispozitivele mobile, gestionarea energiei şi o gama larga de echipamente USB şi cabluri, produsele de la Belkin conecteaza punctele dintre oameni şi tehnologie. De asemenea, Belkin ofera organizatiilor din sectorul public şi privat solutii de securitate, infrastructura, energie şi camere de servere de inalta calitate. Fiind o companie privata infiintata in 1983, Belkin are mai mult de 1.200 de angajati in 25 de tari. Cu sediul central in Playa Vista, California, Belkin poate fi gasita de asemenea pe Web, la Belkin.com/uk, pe Facebook la http://www.facebook.com/Belkin.UK şi pe Twitter la http://twitter.com/Belkin_UK