Becuri Led cu preturi avantajoase online pe electric-concept.ro!

becuri led becuri led
Cumpara acum becuri LED

Dupa cum spune titlul, un sistem de iluminat compus din becuri LED este cea mai buna solutie pe care o puteti folosi pe piata. Becurile cu LED se bazeaza pe tehnologia LED, care are multe avantaje foarte bune. Aceste avantaje fac becurile LED din ce in ce mai folosite de multi oameni, iluminand diferite spatii din case si industrii. Daca doriti sa beneficiati de un sistem de iluminat care va ofera toate avantajele de care aveti nevoie, trebuie sa alegeti sa folositi becuri LED care pot fi achizitionate online de la Electric Concept la cel mai mic pret de pe piata.

Avantajele principale ale unui sistem cu tehnologie LED

Mai jos voi enumera numeroasele avantaje importante oferite de utilizarea becuri cu LED-uri, care ii fac pe multi sa le placa cu adevarat sa le foloseasca.

Consum redus de energie - Principalul avantaj al becurilor cu LED este consumul redus de energie. Comparativ cu lampile cu incandescenta, becurile cu LED-uri pot consuma de pana la 10-15 ori mai putina energie electrica, deci sunt cele mai economice sisteme de iluminat de pe piata.

Durata lunga de viata - Durata de viata a becurilor cu LED este de doua ori mai mare decat cea a lampilor fluorescente si de peste 50 de ori cea a lampilor cu incandescenta. Timpul de utilizare al becurilor cu LED este de pana la 50.000 de ore.

Rezistenta ridicata - datorita materialelor lor si a faptului ca nu au filamente, becurile LED sunt foarte rezistente la socuri si vibratii.

Eficienta ridicata - aceste becuri emit o lumina mai puternica, mai aproape de lumina naturala cu care suntem obisnuiti cu totii.

Prietenoase cu oamenii si cu mediul - aceste becuri LED nu emit raze ultraviolete sau infrarosii daunatoare oamenilor. In plus, acestea nu contin urme de mercur, care este o substanta care are un impact mare asupra mediului. In plus, lumina pe care o emit nu atrage in niciun fel insectele.

Dezavantajele becurilor cu Led
  • Pret ridicat-Pretul ridicat poate fi cel mai mare dezavantaj al becurilor cu LED-uri. Cu toate acestea, in timp, prin economisirea energiei, costurile sunt amortizate.
  • Lumina directionala-becurile LED produc lumina directionala, adica lumina este distribuita inegal in toata camera. Cu toate acestea, in timp, aceasta problema a fost partial rezolvata prin aparitia de noi modele cu mai multe LED-uri si sisteme de lentile care raspandesc lumina catre becul incandescent.

ELECTRIC CONCEPT

ELECTRIC CONCEPT