Bani vs. Dragoste

dragoste dragoste

Factorul banilor este una dintre sursele cele mai frecvente de disputa intr-o relatie. Sa fie o noua pereche de pantofi sau factura la electricitate prioritara? Felul in care va descurcati in timpurile grele poate fie sa va uneasca, fie sa va desparta. Si desi lumea intreaga pare sa fie intr-o gaura neagra economica, relatia voastra nu trebuie sa sufere din cauza asta. Cu putina creativitate si aceste trei reguli, poti folosi partea financiara ca pe o oportunitate de a consolida prietenia si intimitatea dintre voi.

Regula nr.1: Relatia este intotdeauna pe primul loc

Cand ai de-a face cu orice tip de situatie stresanta, este important sa iti amintesti ca sunteti un cuplu. Ceea ce o persoana spune sau face o afecteaza pe cealalata. Multi barbati si femei aflati intr-o relatie trec la un moment dat in relatie prin astfel de momente. Daca esti stresata, vorbeste despre asta cu partenerul tau. Nu iti pune dopul si astepta sa fie mai bine. Partenerul tau isi poate da seama cand ceva s-a intamplat, asa ca nu e mai bine sa scapati de presupuneri si vorbiti despre asta?! Doua persoane valoreaza intotdeauna mai mult decat una singura atunci cand vine vorba de gandirea creativa.

Regula nr.2: Nu spuneti Stop distractiei

Este usor sa renuntati la lucrurile si evenimentele din departamentul de distractie atunci cand viata incepe sa devina stresanta. Insa nu puteti decat sa faceti o greseala cruciala. Tipurile de situatii in care apare rasul si escapadele emotionale de la viata de zi cu zi sunt cele mai necesare pentru a putea sa o luati de la capat in fiecare dimineata.

Putina ingeniozitate poate fi exact ingredientul de care aveti nevoie pentru a vedea partea stralucitoare a lucrurilor si sa gasiti o solutie sau o perspectiva diferita pentru situatia in care va aflati.

Iata cateva idei distractive de la care sa incepeti:

inventati jocuri de noapte, sub plapuma; petreceti noaptea colorand; iesiti la cules frunze colorate in parc; rearanjati mobila in casa; fotografiati-va unul pe celalalt; faceti un picnic in mijlocul sufrageriei; faceti designul casei voastre ideala. Introduceti jucarii sexuale in dormitor, intrati in rolul unei escorte Gorj sau Bucuresti Iasi, etc., a unei asistente sexy, si lista poate continua.

Regula nr.3: Stabiliti-va un obiectiv comun

Pentru a mentine un grup de persoane concentrate in aceeasi directie, ele trebuie sa aiba un obiectiv comun spre care sa se indrepte. Acelasi lucru este valabil si pentru un cuplu aflat intr-o relatie. Daca sunteti amandoi fara tinta si va traiti viata fara directie, cel mai probabil vei sfarsi in locuri diferite sau undeva unde nu vreti sa fiti. Incepeti o discutie si vorbiti despre obiective si idealurile voastre pentru un an, cinci ani, zece ani de acum incolo.

Aveti nevoie de ceva care sa va implice pe amandoi, chiar daca e ceva la fel de simplu precum planificarea vacantei de vara sau cumpararea unei masini noi.