Bai reci la Vraja Marii, Eforie Sud

Bai reci cu namol din Techirghiol Bai reci cu namol din Techirghiol

Anul acesta ne-am adaptat masurilor impuse si ne-am mutat cu procedurile si tratamentele cu namol pe malul lacului Techirghiol, acolo unde va asteptam cu impachetari cu namol, masaj cu namol, bai in lacul sarat Techirghiol, reflexoterapie si masaj de relare. Va oferim sezlonguri, umbrele, zona de dusuri, beach bar si parcare privata. Locatia noastra se afla in Eforie Sud, pe malul lacului Techirghiol, iar biletele si pachetele pentru 5 sau 10 zile le puteti achizitiona la numarul de telefon 0741 692 448.


Nou la Vraja Marii, bai reci de namol! Spitalul de Recuperare Medicala din Eforie Sud, Vraja Marii va ofera acces la Bai reci, in statiunea Eforie Sud, pe malul lacului Techirghiol. Beneficiile bailor reci cu namol sunt cunoscute inca de pe vremea romanilor, atat pentru tratamentul afectiunilor reumatice, ortopedice, dermatologice, precum si pentru rolul acestora de a preveni rahitismul la copii si adolescenti, de asemenea este un tratament recomandat pentru cresterea imunitatii. Aplicatiile de namol sapropelic, la Vraja Marii se pot face sub forma de masaj cu namol sau onctiuni cu namol.


Cum se efectueaza terapia cu namol rece? Aplicati dupa ce va expuneti la soare 10-15 minute, pe tot corpul sau pe zonele cu afectiuni. Daca e prima oara, puteti testa pe o zona redusa. Va expuneti in continuare la soare. Dupa ce namolul se deshidrateaza, se usuca si devine cenusiu, intrati in lac pentru spalarea namolului; faceti miscare in apa!


Va asteptam cu drag pe malul lacului Techirghiol, pentru a beneficia de calitatile namolului, supranumit si “aurul negru”, dar si a apei sarate a lacului, puternic hipertona, cu o concentratie de aproximativ 80 g de saruri minerale la litru.