Baby Needs anunță lansarea noului site

Lansare noul site Baby Needs Magazin online articole bebelusi

Baby Needs, magazinul online, complet aprovizionat cu articole destinate bebelușilor, dar și părinților, a lansat nouă versiune a site-ului, mult mai intuitivă și dinamică.

 

Lansarea noului design face parte dintr-un proiect mai amplu, al cărui principal obiectiv este de a realiza un mediu online atractiv pentru toți clienții existenţi şi potenţiali. Schimbarea vine în contextul în care s-a dorit o comunicare online eficientă și orientată către îndeplinirea celor mai noi cerințe din mediul online. Cu o viteză de încărcare mai rapidă și grafică atrăgătoare, clienții se vor bucura de o navigare mult mai ușoară, de pe orice dispozitiv.

 

"Tendințele marketingului modern ne determină să extindem comunicarea cu publicul la un nivel cât mai ridicat. Avem o gamă diversificată de produse și acoperim mare parte dintre cerințele existente pe piață produselor de puericultură. Așa că am considerat că o investiție în modul în care ne prezentăm va fi una de bun augur. Vrem să extindem mesajul către publicul nostru și să adăugăm plus valoare ofertei noastre de produse. Ceea ce vrem să îi comunicăm publicului este că, dincolo de faptul că suntem un magazin online, că oferim produse diversificate și calitate, îi stăm la dispoziție și cu informații utile. Era nececar ca acest mesaj să ajungă într-un mod cât mai plăcut și intuitiv și consider că ne-am atins acest obiectiv odată cu lansarea noului site", a decclart Paul Mihalache, Manager Baby Needs.

 

La realizarea noului design s-a ținut cont de cerințele clienților, dar și de complexitatea și diversitatea produselor prezentate pe site-ul babyneeds.ro. Odată cu lansarea noului site, a fost îmbogățită și gama de produse oferite, iar noutățile nu se opresc aici. Nouă înfățișare este completată și de un logo pe măsură.

 

Totodată, nouă versiune a adus și o campanie specială pentru clienții Baby Needs: "1+ cadou", prin care fiecare produs achiziționat din cadrul campaniei beneficiază și de un cadou. Mai multe detalii puteți găși pe pagina de regulament a campaniei.

 

Pentru a se bucura de cele mai noi oferte și campanii, clienții Baby Needs sunt încurajați să se aboneze la newsletter și să urmarescă articolele de pe blog, dar și de pe rețelele de socializare.

 

 

Informații de contact

Nume Companie

SC Inveo SRL

Persoana de contact

Diana Radulescu, PR SPECIALIST

Telefon

0762449982

E-mail