Am lansat noul site Multisoft!

solutii integrate horeca solutii integrate horeca

Începând cu anul 1991 am marcat piața de soluții informatice din Romania. Împreună cu partenerii nostri și bazându-ne pe feedback-ul lor am construit un brand de impact: Multisoft.

„We propose more” reprezintă declarația noastră, onestă, că putem oferi soluții dedicate urmând dinamica și tendințele nevoilor din ce în ce mai specifice ale partenerilor nostri: un sistem integrat, ceea ce marchează diferența față de jucatorii de profil. Acestă declarație, această nouă energie ne determină să facem un refresh de imagine.

Cheia succesului nostru este orientarea către client. De aceea, povestea noastră merge mai departe cu o nouă identitate vizuală, astfel încât partenerii noștri să acceseze mai usor ecosistemul Multisoft.

Ne dorim ca Rebranding-ul companiei noastre să susțină determinarea de a ne atinge țelul: impunerea ca lider pe piața programelor informatice. De aceea, oferim cele mai performante soluții integrate pentru domeniile HoReCa, financiar-contabil, bugetar, dar și soluții integrate la comandă (custom made).

Echipa noastră de profesioniști asigură suport, serviciu de consultanță, asistență tehnică specializată dar și training-ul necesar, personalului companiei dumneavoastră, astfel încât obțineți independență în operarea sistemelor Multisoft.

Noua platformă vă pune la dispoziție referințe, noutăți, articole specifice, manuale de utilizare ale aplicațiilor, precum și toate informațiile despre soluțiile software și serviciile oferite, cu scopul de a crește performanțele și nivelul de raportare ale afacerilor partenerilor nostri.

Tiparul colaborării pe care noi îl promovăm, se bazează pe eficiență, stabilitate și viziunea comună asupra scopului propus: susținerea reciprocă în dezvoltarea unei afaceri de succes!