Alege traseul tau preferat de la Adventure Tour

experienta auto off road experienta auto off road

Porniti intr-o aventura palpitanta pe 4 roti, alaturi de ghizi experimantati, in natura sau la TCS Racing Park e un traseu special amenajat, ce contine toate elementele de dificultate pentru a face sesiunea cat mai distractiva chiar si pentru cei mai impatimiti piloti de masini de teren. Activitatile de pe traseele noastre prestabilite se desfasoara impreuna cu membri echipei Adventure Tour care au adunat experienta in numeroase competitii off-road atat pe doua, cat si pe patru roti. Iti garantam cele mai spectaculoase experiente, 100% sigure si pline de adrenalina. Experienta Yamaha la TCS Racing Park, in apropierea Bucurestiului sau in Muntii Carpati, sau poate vrei sa incerci Experienta Off-Road , Nissan Patrol, la TCS Racing Park?


Noi nu ne putem vedea facand altceva, iubim sa traim asa si impartasim cu voi acest lucru. Romania este o destinatie turistica fantastica, ce surprinde prin peisaje superbe, zone virgine, neexplorate, plaje salbatice si fantastica Delta Dunarii. Daca vrei o experienta auto off road cu echipa Adventure Tour, iti oferim sansa sa evadati din mediul urban si sa redescoperiti Romania, exact asa cum e ea, cu traditii de exceptie, arta, istorie si cultura.


Poti alege una din excursiile noastre ghidate daca ai chef de o tura cu motocicleta pe drumuri serpuite, poti alege excursiile UTV si tururile auto off road pe o varietate de trasee, propuse de noi, in tara, sau chiar la TCS Racing Park. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!