Alege sa lucrezi la corpul de vara prin metoda de electrostimulare

electrostimulare electrostimulare
De ce ste indicat sa recurgi la dieta si tratament de electrostimulare

Dispozitivele de electrostimulare pot fi utilizate ca solutii moderne la problemele moderne: va pot antrena muschii pentru a va mentine sau imbunatati starea fizica, va pot ajuta sa recuperati starea musculara mai repede si chiar puteti elimina durerile musculare cauzate de masaj sau exercitii fizice.

Noi iti recomandam sa apelezi la procedurile de remodelare corporala ce cuprind tratament cu electrostimulare. Combina, de asemenea, acest tratament cu o dieta echilibrata pentru rezultate de durata.

Cum se aplica aceasta metoda in cosmetica?

Echipamentul de electrostimulare folosit in frumusete foloseste microcurent de tensiune mai mica pentru a stimula muschii fetei fara a se contracta. Atata timp cat electrozii sunt asezati corect, muschii fetei pot fi stimulati pentru a le mari dimensiunea si tonul, umpland astfel golurile, care pot duce la riduri cauzate de hipotonie.

Microcurentul are functia de stimulare a productiei de colagen si elastina, imbunatatirea metabolismului celular si revitalizarea fetei. Beneficiile acestei proceduri de electrostimulare in cosmetica sunt:

  • Imbunatateste tensiunea musculara la nivelul fetei si gatului si intinereste pielea.
  • Ridicati sprancenele si linia barbiei.
  • Imbunatateste ridurile din jurul ochilor si gurii.
  • Combinat cu crema anti-imbatranire, stimularea electrica poate elimina complet ridurile. -Activati circulatia sangelui.
  • Oxigenarea zonei de tratament.
Care sunt efectele benefice asupra corpului dumneavoastra

In primul rand, atunci cand decidem sa facem schimbari la nivel personal, fie ca vorbim despre schimbari ale stilului de viata sau despre scaderea in greutate, aceste decizii ne fac fericiti in viata noastra de zi cu zi.

Intr-un studiu intitulat 'Efectul terapiei actuale de inalta frecventa asupra obezitatii abdominale la femeile tinere”, s-a analizat daca persoanele supuse tratamentului de electrostimulare au obtinut rezultatele surprinzatoare. Trebuie sa mentionam ca acest studiu este un studiu controlat, efectuat aleatoriu la diferite persoane Dupa finalizarea studiului, persoanele care au participat la sedintele de tratament de electrostimulare si-au confirmat satisfactia fata de tratament si au raspuns pozitiv cand au fost intrebati daca vor face din nou procedura.

Informații de contact

Nume Companie

FYSIOGAND

Persoana de contact

FYSIOGAND

Telefon

0727679670

E-mail