Airport Xpress-mereu la timp pentru zborul tau

Silueta in aeroport Imbarcare

Din prima clipa in care rezervati un transfer la aeroportul Otopeni prin intermediul serviciilor agentiei Airport Xpress va dati seama ca ati facut cea mai buna alegere. In acest moment, veti realiza cu adevarat ce inseamna o agentie de rezervari transport aeroport cu experienta si care sunt calitatiile prin care se remarca.

                                               Parteneri de elita

Companii cu experienta si personal dedicat alaturi de un sistem bine pus la punct denota maxima siguranta si seriozitate. Masinile noi, bine intretinute si scaunele ergonomice din dotare, permit pasagerilor sa se relaxexe si sa uite de oboseala cauzata de calatoriile lungi.

Partenerii Airport Xpress vor face tot posibilul, ca pe intreaga durata a calatoriei catre sau dinspre aeroportul Otopeni, pasagerii sa se bucure de confort, siguranta si atentie maxima, deoarece asta inseamna pentru noi seriozitate si profesionalism si reprezinta cartea noastra de vizita!

 Acum aveti ocazia sa experimentati transfer aeroport, placut si comod rezervand un loc prin  AirportXpress, iar echipa noastra se angajeaza sa raspunda prompt tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Accesati site-ul www.airportxpress.ro pentru a afla si mai multe detalii improtante despre serviciile oferite. 

 

Transport privat-cea mai buna varianta de transport

Beneficiati de serviciul de transport privat simplu si rapid si calatoriti alaturi de soferi experimentati, atestati psihologic si bine instruiti.

Acestea reprezinta alegerea ideala pentru un transfer de la aeroport la hotel si retur, recomandat calatoriilor in scop de afaceri sau in interes personal.

Alegeti un vehicul in functie de numarul locurilor necesare si inchiriati o masina care va ofera flexibilitate deplina.

 

Inchirieri autocare-solutia perfecta

Daca sunteti insotiti de un grup mare de prieteni sau daca aveti o multime de bagaje inseamna ca oferta de inchirieri autocare se pliaza perfect necesitatilor dumneavoastra. Calatoriti fara griji oriunde doriti si veti vedea ca autocarele moderne transforma orice ocazie de transport intr-o calatorie confortabila.

Echipa lucreaza cu dedicatie, este extrem de responsabila si raspunde pentru tot ceea ce face. Siguranta calatorilor ocupa un loc central la fel ca si nivelul de calitate oferit. Acum puteti beneficia de transport rapid, sigur si relaxant!

Informații de contact

Nume Companie

SC AIRPORT XPRESS SRL

Persoana de contact

Mioara Matei

Telefon

0799777444

E-mail