Ai nevoie de un soft pentru calculul si gestionarea salariilor?

software gestionare salarii software gestionare salarii

Pentru eficientizarea sarcinilor din departamentul de HR, cu siguranta veti avea devoie de un program dedicat. In fiecare an domeniul salarizarii devine din ce in ce mai complex, iar vechile programe nu mai sunt la zi si nu mai ofera avantajele si beneficiile de care este nevoie intr-un departament de resurse umane. La Multisoft gasesti cea mai buna varianta de software de gestiune salarii, Solon.S un program de ultima generatie ce ofera toate instrumentele necesare pentru calculul si gestionarea eficienta a salariilor angajatilor dumneavoastra.


De ce ai nevoie intr-un department de resurse umane pentru ca munca ta sa fie cat mai eficientizata? Solon.S este o adevarata solutie completa de salarizare, ce va acoperi toate nevoile ce pot aparea in activitatea de lucru cu salariile. Programul are la baza un studiu solid al legislatiei, dublat de experienta specialistilor Multisoft in domeniu, precum si de versiunile precendente ale softului. Indiferent ce tip de societate activati, acest program va pune la dispozitie toate elementele atat de necesare pentru calculul si gestionarea salariilor, fiind actualizata permanent, ceea ce inseamna ca modificarile legislative si raportarile catre autoritati sunt in conformitate cu cerintele acestora.


De ce ai nevoie de o aplicatie de salarizare? Pentru ca sigur iti doresti sa iti usurezi munca si sa nu existe nici un fel de eroare in calculul si gestionarea salariilor. Aplicatia Multisoft, Solon S este actualizata permanent conform modificarilor legislative, care sunt schimbate aproape in fiecare luna. Echipa noastra va sta la dispozitie atat pe parcursul implementarii, precum si dupa, pentru oferirea suportului necesar.


Intra pe site-ul Multisoft si vezi ce functionalitati iti ofera SOLON S, un software gestiune salarii cu o interfata ergonomica, prietenoasa cu utilizatorul, unde accesul datelor din sistem este permis numai persoanelor autorizate pe baza de autentificare cu parola criptata.